Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora az esélye hogy találok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az esélye hogy találok egy normális értelmes szép gamer lányt?

Figyelt kérdés
Egy olyat aki nem cigizik, egy olyat akivel bármiről el lehet beszélgetni legyen az komoly vagy poénkodás, egy olyan akinek ha azt mondom nintendo 64 és super mario is tudni fogja miről beszélek. Nem vagyok élettelen csak a szabadidőm egy elég nagy részében foglalkozom mindennel ami informatika (informatikusnak tanulok) és hát emiatt a játékok már kiskorom óta a szívemhez nőttek. Lány ismerősök szerint helyes vagyok (bár én ezt erősen kétlem). Vannak terveim a jövőre nézve. Ilyen jellemmel mekkora az esélye annak, hogy egy normális barátnőt találjak az előbb felsoroltak alapján (nekem ez normálisnak számít, rossz indúlató választ nem kérek), illetve hol/merre tudnék keresni? 16/f

2019. febr. 10. 22:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2019. márc. 1. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!