Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek egy ismert srácról?
Fenntartással kezelitek, mert sok lány bukik rá (hirneve miatt), képesek lennétek bízni benne, ha később mégnagyobb hírnevet szerez és ezáltal ti is ismertek lesztek, vagy milyen problémák merülnek föl bennetek? Mi a véleményetek az egészről, hogyan viszonyultok egy ismert sráchoz?
(17/F és nyilván rákerestem már hogy volt e hasonló kérdés... Láttam volt már, nem pont ilyen konkrétumokkal de nem az vagyok aki a régebbieket tette föl... ) Köszönöm a válaszokat ,😊
Nem kezelném másként csak azért, mert ismert. Ha úgy ismertem meg mint egy megbízható srác akkor nyilván megbízok benne.
Viszont nem akarnék a hátán felkapaszkodni, hogy általa ismert legyek. Nekem ez kicsit megalázó lenne (plusz nagyon nem szeretnék ismert lenni)
Engem pont nem érdekel, hogy híres-e vagy sem. Ha bunkó, akkor tökmindegy, mit ért el, hozzá nem nyúlok, ha viszont szeretem, akkor úgy is szeretném, ha nem lenne híres. Ez nem befolyásol semmit.
Ami esetleg felmerülne bennem problémaként, hogy azért legyen magánéletünk, nem kell mindent ország-világ elé kiteregetni :)
Magambol kiindulva nem érdekelne hogy híres vagy. Megbíznék benned.
16L
Magasról tojok a hírnevére.
A jelleme számít, nem a Facebook-ismerősei száma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!