Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya az arcom. Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya az arcom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy lányba, de amikor bevallottam az érzéseim nem tetszett neki hogy a jobb szemem három centivel lejjebb van mint a bal. Szerintem ez eléggé hátráltat a párkeresében. Valami tipp hogy mitévő legyek? 186 cm 76kg 17/F
2019. jan. 30. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

"A testnek gondolata halal,a leleke,pedig elet es bekesseg"

Van egy ismerosom,aki balesetet szenvedett,neki roncsolodott is.

Gyonyoru felesege van es nemreg szuletett babajuk.

Igaz ugy lattam onbizalma is van.

2019. jan. 30. 09:31
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
3cm az talán túlzás. Majd lesz egy olyan kedves lány, aki a tekintetet nézi, nem az anatómiai ábrázolást. A tekintet nem anyagi, az onnan jön, ahonnan kell. A szem az eszköz. Ahogy a rádióban éneklő embernél is csak az eszköz a rádió, nem az énekel. A gondolkodásnak is az eszköze az agy, nem az gondolkodik.
2019. jan. 30. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

Üdv a klubban. Hasonló problémám van.

És volt már párkapcsolatom,bár sosem könnyű.

2019. jan. 30. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:
64%
Kondizz és faragj egy olyan testet ami kompenzálja a rusnya képed, mind az önbizalmadnak, mind a lányoknak. Sokunknak működött/működik.
2019. jan. 30. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:
3 centivel tényleg sok
2019. jan. 31. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!