Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányoknak milyen az ideális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak milyen az ideális fiú manapság?

Figyelt kérdés

Nem tudom,hogy mi van,de a mai korban aki nem 190centi,és 90 kiló az már nem férfi ?

65kiló vagyok,sportosabb a mai fiúknál,178 centi,és folyamat az jön vissza,hogy csontváz vagyok

A lányoknak tényleg a 80-90 kilós,striás hasú fiúk kellenek ?

Vagy én nem értem,de akármikor felkerül ez a téma,akkor én vagyok a ‘vékonyka’

2019. jan. 14. 21:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hát mindenki mas ,de nálunk pont a nem ducibb fiúk vannak a toppon .

Ne legyen túl izmos ,de izmos legyen ,nem jó a pocakos fiú .

A konditerem nem gáz ,azok a jó pasik akik kondiznak és nem csak a tv előtt zabálnak.

16/L

2019. jan. 15. 00:35
 12/19 anonim válasza:
Nekem inkább az arc a lényeg. Szerintem az a legfontosabb egy fiúban, hogy olyan arca legyen amitől a lányok elolvadnak, mind1 szerintem, hogy testre milyen ha az arca megfogott,persze azért ne legyen egy kövér fiú, se túlságosan vékony, de ha kicsit ducibb vagy kicsit vékonyabb de helyes az még belefér. Nem mindig a sportos, kigyúrt fiúk a nyerők, hiába jó a teste ha az arca meg ocsmány. Ha egy csúnya kigyúrt fiú és egy helyes vékony fiú állna egymás mellett biztos a vékonyt választanám, hiába gyúrta ki magát a másik. De ha a fiú helyes és még sportos is az a legjobb😉 18L
2019. jan. 15. 10:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Mivel én nem vagyok túl magas (168cm), nálam egy fiúnak nem nehez magasabbnak lenni. Nálam sosem számított milyen magas valaki, de úgy vagyok vele, hogy jobb ha magasabb nálam. Testalkat se számított soha, amíg valaki nem konkrétan csontváz, túlsúlyos vagy izomagy. Igen, az utolsót sem szeretem. Szerintem első ránézésre inkább az arc és a megjelenés a fontos. :)
2019. jan. 15. 12:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok 16/L ez lemaradt
2019. jan. 15. 12:40
 15/19 anonim ***** válasza:
183 vagyok, sportos, igényesen öltözködöm, helyes vagyok, már páwa sem vagyok egy jó ideje, kinőttem. Először is a 65 kilóddal nemtudom te holvagy sportos. De mindegy is, tapasztalatain szerint a tini lányoknak bejövök, de nem igénylem őket, sokkal jobban élvezek mindent 20 év feletti nőkkel, nekik már a páwáskodás se jön be. 19f
2019. jan. 15. 15:11
 16/19 A kérdező kommentje:

Már most miért

Erről beszéltem

65 kilósan már nem nézhetek ki jobban mint az átlag ?

Vagy te súlyra megmondod hogy ki néz ki jól meg ki nem úgy hogy nem is láttál még ?

2019. jan. 15. 21:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez nem kinézet kérdés meg ilyenek, ki mondta hogy rosszul nézel ki amúgy? Mindenkinek mas tetszik, én azt mondom hogy 65 kilós nem vagy sportos, max ha alacsony vagy, de alacsony fiúk férfiak kinek jönnek be?
2019. jan. 15. 21:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát én mivel 183 centi vagyok és 90 kiló (ne képzeljetek el Jabbának, arányos alkatom van azért), nyilván nem fognak a vékonyabb, alacsonyabb fiúk bejönni. De én elég szélsőséges kategóriába tartozok, és te nyilván az átlag lányoktól vártál választ, de jó ha tudod, hogy a lány saját testképe, reális rálátása befolyásolja leginkább, hogy külsőleg ki fog neki tetszeni.

És hogy a fő kérdésre is válszoljak: 184-195 centi magas, hozzám hasonló testalkat; átlag, de hajlik a "striás hasú" felé amit említettél. Ennyi a kinézetről. Belsőleg meg olyan komplex vagyok én is, hogy nehezen tűrnek meg alapból az emberek, aztán még ez a külsőmmel párosítva még egy új fajta komplexséget állít fel, ami pont arra szűkíti le a körömet, hogy aki megtűr, azt kedvelem

2019. jan. 27. 03:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Haha megjött a sok duci alacsony kissrác lepontozni a #2-t? :DD eszem megáll esküszöm, normálisan elmondta a véleményét, de a legtöbben itt nem ilyenek, aztán egyből le kell pontozni.. szánalmas
2019. jan. 28. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!