Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda férfiként mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda férfiként mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mit tegyek ha ronda vagyok?? Soha nem tetszettem a nőknek, és soha nem is fogok. Hiába minden, a divatos ruhák, a kiedzett, szálkás test, a vagány haj, hiába. Aki ronda, az ronda marad. Elegem van már, hogy ennyi munkát fektetek a dologba, és soha nem kellek senkinek. Pedig unalmas ember se vagyok, zenélek, és van érdeklődési köröm, meg szociális életem. Nem értem mi kell még a nőknek...

19F

2019. jan. 14. 05:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nekem nyomi a fejem, ez a lehető legrosszabb. Hidd el, te nem voltál olyan rossz eset.
2019. jan. 14. 10:14
 12/18 A kérdező kommentje:
Még a gyúrós képek se jók nekik,a fejem miatt. Még az edzéstől is elmegy a motivációm teljesen, hiába csinálom, ha senkinek se tetszek. :( :(
2019. jan. 14. 10:30
 13/18 anonim ***** válasza:

"gyúrós képek se jók nekik"

Kezdem érzékelni a problémát. Tudod az ilyen emberekről rögtön az jön le hogy egy beképzelt gyúrós se ggfej, akit jobb kerülni.

2019. jan. 14. 10:37
 14/18 A kérdező kommentje:
Ha egy szépfiú rakna fel olyat, egyből nyáladzanának.
2019. jan. 14. 14:27
 15/18 anonim ***** válasza:

14: igen, Kalányos Cintike biztosan nyáladzana rá, aki 10-15 kilóval több, mint a képen, kiesik a kapa a szájából. Aztán meg várhatod a bunkó sms-eket Cintikétől és családtagjaitól és volt pasijaitól. És örülhetsz, ha csak sms-eket kapsz és nem élőben keresnek meg.

Talán normális helyen, normális emberek között kéne keresgélned és akkor biztosan találnál olyan lányt, aki szívesen megismerne és nem egy kép, vagy egy kép egy részlete alapján ítél meg. Bár lehet, hogy az a gond, hogy te sem vagy értelmesebb, mint Cintike.

2019. jan. 14. 14:32
 16/18 A kérdező kommentje:
Az olyan lányok is lenéznek, mert pólóban vézna vagyok. Esélyem nincs, soha nem is volt, és nem is lesz.
2019. jan. 14. 14:51
 17/18 anonim válasza:
Ha kívülről nem vagy jó akkor belül legyél az! Nevettesd meg a lányokat és legyél kedves, határozott. 18/L
2019. jan. 15. 00:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező, mert én sem kellek egy lánynak sem... Minden lány rondának tart a kinézeten miatt, pedig változtattam mindenen amin csak lehetett, de sajnos az arcomon én sem tudok... Túlságosan kisfiús az arcom, valamint a füleim elállnak.......... Ezért sem volt még barátnőm. Társkereső oldalakon sincs sikerem, mert ott sem ír vissza senki...... 23/F
2020. máj. 30. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!