Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-19 éves fiúk! Hogy reagálnátok, ha egy lány megszólítana a suliban azzal, hogy szívesen megismerne, és hogy lenne-e kedvetek egyszer pl. suli után beszélgetni?
A szitut úgy képzeljétek el, hogy nem ismeritek a lányt (vagy max. csak látásból).
18L
Ez túl nyomulas!
Előbb beszélgess! Aztán ha jól alakul, akkor meghivhatod
Pont azt mondtam, hogy BESZÉLGETNI hívnám. Például a suli parkjába órák után. Máshol képtelenség kivitelezni. A folyosón, ha megszólítom, nem várhatom el, hogy abban a szabad 5-10 percében ott ácsorogjon türelmetlenül, és várja, hogy befejezzem... szerintem inkább az lenne gáz. Az ember a másikra nyugodtabb körülmények közt tud és akar figyelni. De ha esetleg van valami más, kivitelezhető javaslatotok, hajrá.
Ja, és még valami: NEM nyomulni szeretnék. Csak egy szimpla felajánlás. A döntés az övé, ha nemet mond, akkor hagyom a dolgot. A kezdeményezés meg (bármit is mondtok) kikerülhetetlen, hiszen ha nem teszem, akkor nem történik semmi köztünk, az biztos. Legalább egy esélyt adnék az egésznek. Hátha.
3as fogd fel, hogy nem lesz nőd azért, mert te egy kocsmatöltelék vagy :D De ha lesz is az olyanis lesz...
Kérdező, én örültem volna, ha odajött volna hozzám egy lány és ezt mondta volna, kivétel akkor, ha a heverok előtt vagy osztálytársak előtt történik ez a dolog, na annak nem örültem volna :D
Csináld! Szerintem ez egy nagyon bátor és merész dolog. :)
Ha esetleg ne adj Isten nem úgy reagálná le a dolgokat, ahogy azt te szeretnéd, legalább elmondhatod, hogy te megpróbáltad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!