Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tálálhatnék barátnőmnek barátot?
Tudom,hogy ez nem társkereső oldal.
Van egy barátnőm és már egy ideje szeretne pasit és hiába próbálunk neki találni valahogy nem jön össze. Társkeresőre se akar felregisztrálni. Kezdjük feladni neki a keresést😧
Jól néz ki?
Mert ha igen, akkor nem lehet annyira nehéz palit találni neki.
*Szal majd ha eljön az ideje, megérkezik számára az illető:)
Lehet, hogy most még a magányt kell megtapasztalnia élete ezen szakaszában. Lehet, hogy mert pl akkor még jobban fog tudni értékelni egy párkapcsolatot, de lehet akár más oka is, vagy nemtom. De amúgy sors szerint tényleg előre születésünk előtt lezsíroztuk, hogy ki kivel lesz majd kapcsolatban, hogy együtt fejlődjünk. Szal aki mellett tudunk fejlődni, mert rájöhetünk megismerhetünk olyan dolgokat, amiket addig azelőtt még pl nem tudtunk. Ilyen lelki dolgokra gondolok most első sorban, de mondjuk ilyen barkácsolós tippek is lehetnek akár:):)
Igen eddig egyet értek mindenkivel minek erőltetni jönni fog.
Az a baj, hogy ilyen téren kicsit türelmetlen.😓
Utolsó kommentelő
Nem olyan persze azt gondolhatod naiv vagyok de már lassan 13 éve ismerem .
Sajnos a mai világban már minden megeshet tudom, de annyira ismerem hogy nem ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!