Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első csók? Milyen csók fajták vannak?

Egyáltalán ne parázz miatta, nem fogsz leégni.
Tudom, hogy az ilyen kérdésekre mindenki ezt irja de igy is van: majd kitapasztalod.
Nem olyan dolog amit elmeletben megtanulsz aztan gyakorlatban megvalositod. Majd jonni fog.
Az hogy milyen az elso valtozo. A legtobb esetben eleg benacska, de nem ciki. Senki nem profi elsore!
(bocsi hogy sok helyen nincs ekezet)

Hehh, én is fostam, amíg még nem csókolóztam.
15 voltam, egy 17 éves lány smárolt le. Akkor valahogy úgy tűnt, mintha én ezt mindig is tudtam volna és rendesen ment. A lány meg is mondta, hogy milyen jó volt velem.
Én mindig azt szoktam mondani, hogy nem XY csókol jól, hanem XY-nal jó-e csókolózni vagy sem.
Azóta kb. vagy 40 lánnyal csókolóztam és sajnos azt kell mondanon, hogy kb. a 2/3-ával nem volt jó.
Szerintem a nyelves a legjobb, de a többség valamiért nem használja a nyelvét. Szóval, én azt javaslom, használd a nyelved, de ne túl nyálasan.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!