Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleméyetek arról ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleméyetek arról ha titeket a külsőtök alapján itélnek meg?

Figyelt kérdés
férfiakhoz és nőkhöz egyaránt szól a kérdés
2018. dec. 22. 19:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Természetesen lehet valaki szép és okos is egyszerre. Több ilyet is ismerek.

Egy ember attól lesz vonzó hogy jóban van önmagával és a világgal. Szinte mindegy hogy valaki milyen arcvonásokkal születik, vagy milyen testalkattal. Fontos, hogy legyen ápolt, de a külső nem számít olyan sokat, mint azt gondolnánk.

Több példám is van. Legjobb barátomat egészen előnytelen külsejűnek láttam, amikor először találkoztunk. Aztán ahogy megismertem, úgy láttam egyre vonzóbbnak. Már szépnek látom, ahogy mások is, mert annyira rendben van magával.

És ismerek olyan gyönyörű lányt, akit egymás után hagynak el a férfiak. Ő maga sem érti, hogy miért nincs párja.

Első találkozáskor természetesen a külsőt látjuk, de a jó külső önmagában nagyon kevés.

2018. dec. 22. 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Külsőm alapján a belsőmet látja, az hogy nagyon ronda vagyok, az beáraz belül is. Lerí a selejtség, depresszió, mentális problémák, férfiatlanság, önzőség, makacsság, kétszínűség, enerváltság, pesszimizmus csak rám kell nézni... A legjobb emberek általában jól is néznek ki, de legalább átlagosak.
2018. dec. 22. 23:07
 13/14 A kérdező kommentje:

"ismerek olyan gyönyörű lányt"

én szivesen megismerném

2018. dec. 23. 08:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten örülnék neki mert egyébként egy nagyon elviselhetetlen pasi vagyok.
2018. dec. 24. 04:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!