Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet ismerkedni? Bármit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni? Bármit próbálok, nem találok komolyabb lányt, 18F

Figyelt kérdés

Se suliban, se vonaton, se kávézóban, szabadidős programon, nyaraláson stb.

Volt már jó pár kontaktusom lánnyal de mindegyiknek max egy pár órás tipi tapi, smárolást jelentettem. Sehol nem találok valaki olyan lányt aki többet lát bennem.

Igényes, stílusos, jó kiállású fiatalember vagyok, bulikban is mindig a legszexibb-legjobb csajokat fogom ki.

2018. dec. 12. 00:51
 1/10 A kérdező kommentje:

És természetesen nekem is (.) vannak igényeim.

Korosztályban pedig a 15-20 évesek jönnek be igazán, de egy hosszú kapcsolatot korombeli, max 1-2 évvel fiatalabb lánnyal tudnék elképzelni

Mégis mit szeretnek a lányok?

2018. dec. 12. 00:54
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Engem is mindig szexi csajok taperolnak. Már az öngyilkosságra is gondoltam.
2018. dec. 12. 01:01
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

18 évesen hol akarsz te "komoly" csajt? 30 alatt egy nő szart sem ér. Persze ezt nehéz belátni, amíg az ember maga is el nem múlik 30.

Mondjuk ha a "többet lát bennem" jelentése az, hogy "dugni is akar", akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Ebben a korban a csajok egy megfelelő formájú faágra is rögtön rámásznak, nemhogy egy jó kiállású srácra. Ha veled nem akarnak, akkor ott valami komoly hézag lehet.

2018. dec. 12. 01:55
 4/10 anonim ***** válasza:

nem találok komolyabb lányt

mindig a legszexibb-legjobb csajokat fogom ki

---------------------------------------------

jók a paradoxonok, szétfeszítik a racionális tudat bilincsét

2018. dec. 12. 09:49
 5/10 anonim válasza:

Akkor valami mégsem lehet "oké" veled. Vagy nem mutatod ki elégge ,hogy többet is akarsz.

Ha egy buliban elvagy egy lánnyal, másnap irsz neki, keresed? Elhívod őket randizni, vagy valami?

18/L

2018. dec. 12. 11:52
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

Erre az említett hézagra szeretnék rájönni én is

2018. dec. 12. 15:59
 7/10 A kérdező kommentje:

Általában a buliban smárolok egy lánnyal, akkor bármennyire is jól érezzük magunkat nem lesz belőle több. Sőt elég gyakori hogy végül leráznak úgy hogy a nevüket sem tudom.

Tehát nyilván nem az 'ilyen' lányoktól szeretnék többet (kapcsolat)

2018. dec. 12. 16:00
 8/10 A kérdező kommentje:
A lányoknál nincs az -mint a fiuknál- hogy meglátnak egy pasit és arra gondolnak, hogy de helyes, jóképű, de megismerném stb..?
2018. dec. 12. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne.. de általában nem azokra tekintenek így, félénken-vágyakozva, aki "bulikban smárol" molylepke aggyal ide-oda leszállva a lotyókra.
2018. dec. 12. 20:10
 10/10 anonim ***** válasza:
De, hidd el minden ány fejében ilyenkor ez zajlik. Feltételezem hogy a "tobbet lát bennem" ezesetben nem szexre hanem kapcsolatra utal. Ha pedig így van, akkor 100% hogy nem azokban a lányokban fogod ezt megtalálni akik a bulikban bárkivel kavarnak. De azért nyilván bulikba sem minden lány rbanckodni megy, ugyhogy vannak ott normálidak is, ne aggódj de valszeg az az a réteg aki felhúzodd fancsali képpel nézi a rbanctáncot járó társait.
2018. dec. 12. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!