Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy egy lánynak ne legyen valaki szimpatikus, majd kis idő elteltével (1 év) megtetszedjen a lánynak a fiú?
Én 16 éves fiú vagyok és a lány is velem egyidős. Régebb halálosan szerelmes voltam a lányba hosszabb ideig, de akkor ő nem viszonozta az érzéseimet. Manapság meg annyira furán viselkedik. Amikor találkozunk szorosan megölel, nevet a vicceimen (még a gyengéken is), érdeklődött egyszer arról, hogy van-e barátnőm, meg ilyenek.
Nyilvánvaló számomra is, hogy szimpatikus vagyok neki, de nem tudom felfogni azt, hogy régebb hogy hogy nem tetszedtem neki és most tetszek.
Annyi a lényeg, hogy régebb elhívtam pár "randira", beszélgettünk, hazakisértem néha, de kb. ennyi. A barátnői mondták, hogy picit tetszek a lánynak, de nem vagyok szimpatikus annyira, így miután elmúlt az érzés békén is hagytam a lányt (amikor udvaroltam, akkor sosem voltam nyomulós, mindig türelmes voltam). Egy év alatt nem változtam sokat, megtanultam gitározni, meg picit okosabb lettem, meg bekerültem egy nagyon menő suliba, de ennyi.
Lehetséges az, hogy egy lánynak ne legyen valaki szimpatikus, majd kis idő elteltével (1 év) megtetszedjen a lánynak a fiú, vagy miért ad ilyen jeleket a lány?
Segítsetek kérlek megérteni, előre is köszi a választ. Szép napot mindenkinek és a Jóisten áldjon benneteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!