Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még mindig szűz vagyok mennyir...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig szűz vagyok mennyire gáz?

Figyelt kérdés
19/f lassan 20. MÉG nem voltam lánnyal, nem is voltam még szerelmes sem.Mindig az igazira vágytan de nem jött sajnos. Elég önbizalomhiányos vagyok ennek köszönhetően. A mostani generációban ez már elég gáz nem? Én annak érzem.

2018. nov. 9. 20:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én soha nem fogok lefeküdni senkivel, mégsem "gáz" és tudod miért nem? Mert ENGEM nem érdekel. Az pedig, hogy más mit gondol, abszolút nem érdekel. Neked is ajánlom ezt, hogy legyél önmagad és ignoráld mások véleményét.
2018. nov. 10. 10:46
 12/15 anonim ***** válasza:
37%
To be honest yes.
2018. nov. 10. 22:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, ne aggódj. :)
2018. nov. 10. 23:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Nem gáz, hogy szűz vagy, legyél akár 18, 20 vagy 25 éves. Egyébként meg senkinek semmi köze hozzá, hogy te szűz vagy-e vagy sem, ez a te magánügyed.
2018. nov. 12. 20:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem.

Egyébként nagyon sok fiú barátom van, 20-22 év körüliek, és kb az összes szűz.

Szerintem mindenki gáznak érzi de pont semmi jelentősége.

2021. ápr. 22. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!