Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Ti milyen jelekből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti milyen jelekből jöttök rá, hogy bejöttök egy lánynak?

Figyelt kérdés

2018. nov. 1. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyszer azt hittem, hogy rájöttem, de nem, és azóta nem kockáztatok...

Persze lehet, hogy jelek voltak, csak szórakozott velem a csaj. 16/F

2018. nov. 1. 13:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Én meg szoktam érezni persze van amikor nem de legtöbbször igen
2018. nov. 1. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és magamból kiindulva ha bejön egy srác akkor próbálok a közelébe menni, mindig nézem😅 rámosolygok, szemezek vele (esetleg elkapja a tekintetét ha te is a szemébe nézel) meg én ilyenkor sajnos nem mindig tudok természetesen viselkedni 😅😶
2018. nov. 1. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha szószerint kimondja :D Másképp nem nagyon
2018. nov. 1. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:
A munkahelyemen van egy munkatársam akifolyton nézett deugynézett,hogy már sajnáltam szegénynőt egyszóval kereste a társaságomat és folyton nézet és én tudtam hogymivan csak ugycsináltam mintakinemtudja mi a pálya,nemakartam megbántani..a mainapig igyvan
2018. nov. 2. 07:04
 6/7 Á.Zoli ***** válasza:
Ha közvetlen a viszony, sokszor rád rakja a kezét egy nevetéskor, csak hogy megérintsen. Ezt olyan emberrel nem teszi meg, aki közömbös... és valóban nem természetes a viselkedés ilyenkor, kihúzza magát, jó benyomást akar kelteni, előzékeny lesz akaratlanul is, az emberek ilyenkor nem teljesen önmaguk. Ez a saját meglátásom
2018. nov. 8. 05:57
 7/7 anonim válasza:
Rákacsintok aztán hazáig vagy a buszig követ XDD
2018. nov. 8. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!