Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, ti erre higy reagálnátok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti erre higy reagálnátok?

Figyelt kérdés

A felsőbb évfolyamon van egy srác a gimibe, aki már elég régóta néz, be is jelölt, tehát valahonnan tudja ki vagyok. Most jutottam el arra a pontra, hogy ha rámnéz, tudom tartani a szemkontaktust és nem kapom el a fejem azonnal. Szerintetek mit szólna hozzá, ha ráköszönnék? Szeretném megismerni, és úgy gondolom ez lehetne a kezdőlépés :D

17/L

2018. okt. 23. 10:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10: És te hogy gondolod? Hogy ez teljesen oké lenne? 10-ből 5 kérdés arról szól,hogy a lányok hogyan kezdeményezzenek azoknál,akik gyávák még ahhoz is, egy integetést megtegyenek. Itt a "Z" generációnál valami nagyon félre siklott...
2018. okt. 23. 18:18
 12/14 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy ha elkezdett nézni és be is jelölt, nem bánná ha ráköszönnék. Hogy ezzel mit kezd, az már az ő dolga.
2018. okt. 23. 18:28
 13/14 anonim ***** válasza:

#11 ki is neveli ez a "Z" generációt? na ugye, máris kiderül ki rontotta el...

#igen, kérdező, ez egy jó lépés lehet. nem is "nagyszám", nem lehet érte megkövezni... és nem is fog úgy tűnni, hogy te nyomulsz.

2018. okt. 23. 20:45
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

#13: Azt gondolod, a szülők hibája? Nem. Különben mindig az egyel előtte lévő generáció lenne a hibás, és senki se lenne "normális".

A kamaszok nevelésébe vajmi keveset fektetnek abba,hogyan alakítson ki kapcsolatot. Valakinél tabu, valakinél egyéb okok, de kivel ülnek le otthon és magyarázzák el,hogy mi hogy megy? Vajmi kevés emberrel és ez meg is látszik a kérdezőn is meg a kérdésben szereplő srácon is.

Kérdező: Mit kezdene vele? Valószínű plafont verdesné a feje az ugrándozástól,hogy odaköszönt neki egy lány, mivel ő úgyis képtelen lenne erre.

Ne haragudj, de ez még mindig szégyen, akárnelyik oldalról is nézzük. Fejezd már be.

2018. okt. 23. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!