Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell egy lánynak?
Mi kell egy 15-17 éves lánynak?
Mire buknak stb?
Hányok az ilyen emberektől, akik azért, mert nincs barátnőjük, netalán tapasztalatuk sincsen (gondolok itt a 13-14 éves fiúkra) elkezdik, hogy pénz, kocsi, meg nagy pénisz kell a tini lányoknak. El vagytok tévedve... Tény, hogy vannak ilyen lányok, de könyörgöm, 10%-uk ha ilyen.
De persze, mindenki arra fogja azt, hogy egyedül van, hogy nem milliomos. Tudom, sokkal könyebb nem magadban keresni a hibát.
Válasz a kérdésre: Ne legyél az a tipikus mai páva, akinek ecset haja van, és azt hiszi mindent megkaphat.
Szeresd a lányt, bókolj neki, (persze nem 0-24-ben) hallgasd meg, meg amit előttem leírtak.
Esetleg hazakísérheted.
Kedves #12-es.
Épp; hogy pont a nyálas páva, apuci pénzelte takonypócok kellenek a tini korosztálynak. Ez a divat.
Tapasztalat, ha jön egy pénzesebb vagy jobb kocsival rendelkező (ami szintén apucié) úgy is dobni fogja az aktuálisát.
Amikor ennyi voltam önerőből diákmunkáztam, kulturált, inteligens, romantikus (nem nyálas szinten -de igen is megleptem szivem választottjait virággal; a kedvenc csokijaival).
És mi volt annak idején a hiba? A jogsi és kocsi hiánya - elárulom most sincs semelyik.
És annak idején mindig megkérdezték a lányok: "18 éves pasinak hogyhogy nincs autója? Alap szerintem."
Nem cicababák; középszerű lányok voltak.
A maiak fittyet hánynak az udvariasságra, az intelligenciára, a romantikára. Egyszerűen ódivatúnak tartják.
De ha találnak egy tahót, aki dobja őket; akkor már minden pasi "fa*kalap".
Ez 2018...és még csak rosszabb lesz.
" elkezdik, hogy pénz, kocsi, meg nagy pénisz kell a tini lányoknak. El vagytok tévedve... "
Érdekes, én még sose láttam gazdag szinglit. Biztos vannak, de nagytöbbségében nem ez a jellemző.
Tehát lehet pénzzel csajozni? Igen, lehet. Quod erat demonstrandum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!