Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell egy lánynak?

Figyelt kérdés

Mi kell egy 15-17 éves lánynak?

Mire buknak stb?

2018. okt. 20. 12:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#9 vadkapitalizmus van, aranyapám, a pénzed mondja meg, hogy ki vagy, mennyit érsz. Amit nem lehet forintosítani, az nincs. Jó reggelt kívánok.
2018. okt. 20. 22:59
 12/14 anonim ***** válasza:
30%

Hányok az ilyen emberektől, akik azért, mert nincs barátnőjük, netalán tapasztalatuk sincsen (gondolok itt a 13-14 éves fiúkra) elkezdik, hogy pénz, kocsi, meg nagy pénisz kell a tini lányoknak. El vagytok tévedve... Tény, hogy vannak ilyen lányok, de könyörgöm, 10%-uk ha ilyen.

De persze, mindenki arra fogja azt, hogy egyedül van, hogy nem milliomos. Tudom, sokkal könyebb nem magadban keresni a hibát.

Válasz a kérdésre: Ne legyél az a tipikus mai páva, akinek ecset haja van, és azt hiszi mindent megkaphat.

Szeresd a lányt, bókolj neki, (persze nem 0-24-ben) hallgasd meg, meg amit előttem leírtak.

Esetleg hazakísérheted.

2018. okt. 22. 09:05
 13/14 anonim ***** válasza:
26%

Kedves #12-es.

Épp; hogy pont a nyálas páva, apuci pénzelte takonypócok kellenek a tini korosztálynak. Ez a divat.

Tapasztalat, ha jön egy pénzesebb vagy jobb kocsival rendelkező (ami szintén apucié) úgy is dobni fogja az aktuálisát.

Amikor ennyi voltam önerőből diákmunkáztam, kulturált, inteligens, romantikus (nem nyálas szinten -de igen is megleptem szivem választottjait virággal; a kedvenc csokijaival).

És mi volt annak idején a hiba? A jogsi és kocsi hiánya - elárulom most sincs semelyik.

És annak idején mindig megkérdezték a lányok: "18 éves pasinak hogyhogy nincs autója? Alap szerintem."

Nem cicababák; középszerű lányok voltak.

A maiak fittyet hánynak az udvariasságra, az intelligenciára, a romantikára. Egyszerűen ódivatúnak tartják.

De ha találnak egy tahót, aki dobja őket; akkor már minden pasi "fa*kalap".

Ez 2018...és még csak rosszabb lesz.

2018. okt. 22. 11:56
 14/14 anonim ***** válasza:

" elkezdik, hogy pénz, kocsi, meg nagy pénisz kell a tini lányoknak. El vagytok tévedve... "

Érdekes, én még sose láttam gazdag szinglit. Biztos vannak, de nagytöbbségében nem ez a jellemző.

Tehát lehet pénzzel csajozni? Igen, lehet. Quod erat demonstrandum.

2018. okt. 22. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!