Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Titeket zavar ha egy lányon van +8 kg?
Szerintem ez egyaltalan nem sok :D
Olyan 63-64 felett szamit tulsulyosnak. Az egesz alkat fuggo, amig allva nem log rolad a haj, addig szerintem egyaltalan nincs problema. Foleg ha a fenekedre megy a felesleg. :D
Mellesleg egyeni velemeny, de szerintem keves fiunak jonnek be a vekony lanyok, inkabb legyen rajta kis felesleg, mint hogy sovany legyen.
Nem értek a kilókhoz, szóval itt egy random kép a netről:
Ez az alkat (és stílus) nagyjából ideál.
Ezt fejezze be mindenki. Lehet hogy beszéltünk már privátba kérdező, de lehet csak rosszul emlékszek.. De mindegy is, mert nem ezzel kellene foglalkoznotok. Legyetek normálisak végre, és ne a külső alapján akarjatok tetszeni, mindenki ocsmány ribit csinál magából.. És akkor a normális lányok hol vannak..? Csak add magad ne kend az arcod minden hülyeséggel. Ha valakinek nem tetszik menjen tovább.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!