Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretne mindenki csak és kizárólag a barátom lenni?
Több fiú mondta már, hogy nagyon aranyos vagyok, volt aki azt mondta, hogy túlságosan is. Mégis mit jelentsen ez?
Volt aki azt mondta, hogy intim kapcsolatba kerülne velem, de nem szeretne a párom lenni. A másik pedig az, amikor azt mondják, hogy nem szeretnének megbántani, átverni engem, mert olyan aranyos vagyok.
Egy normális párkapcsolatra vágyom, ahol szeretjük egymást a párommal, de egyszerűen nem találok ilyen fiút.
Őszintén velem van a baj? Vagy nem a megfelelő emberekkel veszem magam körbe? Ennyire taszítanám a fiúkat?
20 éves lány
Én a "nem a megfelelő emberekkel veszem magam körbe" dologra szavazok. Valószínűleg nem akarnak kapcsolatot, más fajta lányokra buknak, de téged nem akarnak kihasználni. De más oka is lehet, ne vedd szentírásnak ezt, ez csak az én tippem. Ha taszítanád őket, akkor barátkozni sem akarnának.
Velem is van ilyen, de a legtöbb esetben inkább megszakítom a kapcsolatot velük, van elég barátom, köszi.
Én is azt keresem, amit te, de én sem találom, majd jön, talán...
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!