Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nagyon tetszik de van barátja?
Figyelt kérdés
Már évek óta tetszik egy lány de azóta van barátja. Nagyon rossz amikor látom őket együtt.
Ilyenkor mit tennétek?
17f
2018. aug. 26. 13:13
1/3 anonim válasza:
Ne gondolj ra, mert nem hiszem hogy joban erezned magad ha miatad szakitananak ..
Esetleg nincs masik aranyos leanyzo a közelben?
Ezzel csak magadat szomoritod el
2/3 anonim válasza:
Én pont ebben a helyzetben vagyok, buszon észrevettem egy lányt, többször összenéztünk, egy a stílusunk, talán még tetszek is neki valamennyire, viszont van barátja. Ne foglalkozz vele, keress mást, mert csak téged tesz tönkre, hogyha őket nézed ahogyan boldogok együtt. Hagyd meg ezt nekik, ne akarj közéjük állni.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudnék közéjük állni mert a lanynak nem jovok be. De nem is akarok közéjük allni csak nagyon szar amikor látom.
Ha lenne masik lany akkor konnyebb lenne de sajnos nincs senki
2018. aug. 26. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!