Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy reagáltok, ha egy lány elsírja magát előttetek?
Az elsővel egyet értek :D
De amúgy nekem egyszer fordult elő ilyen barátnőmmel (tudtam miért sír) és én megöleltem, segített neki szóval^^
Ha tudom az okát miért sír akkor segítenék neki hogy jobb legyen. A barátnőm sajnos nagyon sokat szokott sírni, igaz erre oka is van sajnos és tudom hogy neki az ölelés segít sokat, meg az ha fél órára magára hagyom amikor már picit lenyugodott mert neki akkor sírás után csend és nyugalom kell hogy összekapja picit magát.
Persze neki alapból gyenge az idegrendszere.
barátai nincsenek, akik voltak csak kihasználták, bántották őt. Anyukája mióta elváltak a szülei kb nem is foglalkozik vele. Apja meg üzletvezető egy komoly üzletláncnál és a város ahol lakik ott alapból van egy üzlet és onnan 20 km-re egy nagy város ahol kettő üzlet van, és már 1 éve mindhárom üzletben ő a főnök gyakorlatilag, hiába van mindegyikbe helyettes, egyik üzletbe a helyettes az aki szinte főállású vezetőként dolgozik, após jelölt csak egyszer megy oda, aláírni pár papírt amit csak ő írhat alá, meg körbe futja az ottani dolgokat mi az amit csak ő tud elintézni, és már ott is hagyja őket, mert bennük bízik meg a legjobban, és tudja hogy ott a csapat van annyira becsületes meg normális hogy még az üzletvezető helyettes nélkül is eltudják indítani a napot ami nem teljesen van jól, de nem tud mit tenni. Másik kettő üzletbe jobban kell teljesítenie, egyikbe azért mert nem rég nyitottak, nem találtak oda alkalmas vezetőt, mert jelölt bárvolt bőven de a legjobbnak is csak 10 hónapos igazolt munkatapasztalata volt akit felvettek de 3 hét után megváltak tőle mert
Ha vagyok vele annyira közeli viszonyban, akkor megsimogatnám a hátát, esetleg megfognám a kezét, hagynám, hogy megöleljen, ha jól esik neki.
Persze, sok múlik a helyzettől. Ha épp egy összeveszésen vagyunk túl, akkor van amikor jobb békén hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!