Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, ti hogy reagáltok, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hogy reagáltok, ha egy lány elsírja magát előttetek?

Figyelt kérdés

2018. aug. 23. 23:11
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Az a helyzettől függ, de mindenképp próbálnám megnyugtatni, meg zavartan vakarnám a fejem hogy mi a francot csináltam 😂
2018. aug. 23. 23:16
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Az elsővel egyet értek :D

De amúgy nekem egyszer fordult elő ilyen barátnőmmel (tudtam miért sír) és én megöleltem, segített neki szóval^^

2018. aug. 23. 23:18
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Ha tudom az okát miért sír akkor segítenék neki hogy jobb legyen. A barátnőm sajnos nagyon sokat szokott sírni, igaz erre oka is van sajnos és tudom hogy neki az ölelés segít sokat, meg az ha fél órára magára hagyom amikor már picit lenyugodott mert neki akkor sírás után csend és nyugalom kell hogy összekapja picit magát.

Persze neki alapból gyenge az idegrendszere.

barátai nincsenek, akik voltak csak kihasználták, bántották őt. Anyukája mióta elváltak a szülei kb nem is foglalkozik vele. Apja meg üzletvezető egy komoly üzletláncnál és a város ahol lakik ott alapból van egy üzlet és onnan 20 km-re egy nagy város ahol kettő üzlet van, és már 1 éve mindhárom üzletben ő a főnök gyakorlatilag, hiába van mindegyikbe helyettes, egyik üzletbe a helyettes az aki szinte főállású vezetőként dolgozik, após jelölt csak egyszer megy oda, aláírni pár papírt amit csak ő írhat alá, meg körbe futja az ottani dolgokat mi az amit csak ő tud elintézni, és már ott is hagyja őket, mert bennük bízik meg a legjobban, és tudja hogy ott a csapat van annyira becsületes meg normális hogy még az üzletvezető helyettes nélkül is eltudják indítani a napot ami nem teljesen van jól, de nem tud mit tenni. Másik kettő üzletbe jobban kell teljesítenie, egyikbe azért mert nem rég nyitottak, nem találtak oda alkalmas vezetőt, mert jelölt bárvolt bőven de a legjobbnak is csak 10 hónapos igazolt munkatapasztalata volt akit felvettek de 3 hét után megváltak tőle mert

2018. aug. 24. 00:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsovel. En is igy kepzelnem elm :)
2018. aug. 24. 00:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Távkapcsolatban élek a barátnőmmel és nagyon rég találkoztunk és mikor megölelt ott sírt a vallamon kb. 10 percig. Én meg megvigasztaltam.
2018. aug. 24. 04:00
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
Egyszer elsírtam magam egy randin, mert szóba jöttek a nagyszülők és nekem már nem él mindegyik. Menstégemre legyen, hogy aznap szerintem megvolt, szóval amúgy is érzékenyebb voltam, mint máskor. :D Így visszagondolva vicces volt a helyzet, félig sírtam, félig meg nevettem magamon. Jól esett volna, ha a fiú megölelt volna. Ennyi az egész. Csak egy jó hosszú ölelés kell nekünk. :)
2018. aug. 24. 23:26
 7/10 anonim válasza:

Ha vagyok vele annyira közeli viszonyban, akkor megsimogatnám a hátát, esetleg megfognám a kezét, hagynám, hogy megöleljen, ha jól esik neki.

Persze, sok múlik a helyzettől. Ha épp egy összeveszésen vagyunk túl, akkor van amikor jobb békén hagyni.

2018. aug. 26. 03:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, mi a sírás oka, és mi az adott helyzet. Általában a nőknek együttérzésre van szüksége ilyenkor. Ebbe beletartozhat a megértés, kérdezés, beszélgetés, vagy épp ráhagyás, ölelés, kedveskedés is. Az adott személytől is függhet. ;)
2018. aug. 28. 12:08
 9/10 hidrogen-cianid válasza:
vadul elkezdem nyalogatni a könnyeit
2018. aug. 29. 19:43
 10/10 anonim válasza:
El szégyellném magam, hogy ilyen csúnya vagyok XD
2018. szept. 3. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!