Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy korkülönbség és anti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy korkülönbség és anti face függő?

Figyelt kérdés
Kiszemeltük egymást egy nálam jóval fiatalabb fiúval. Én nem vagyok vmi nagy Facebook függő. Inkább telefonálni szoktam nem chatwlni. Nem tudom hogyan kell egy 20 éves fiúval ismerkedni. Nem tudom hogyan kell facen jó csaj lenni? Miket írjak neki h felkeltsem az érdeklődését? Mi az ami már nem messenger téma.? Van egyáltalán olyan?
2018. aug. 22. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ hány éves vagy... arról beszéljetek, ami jól esik, és a legfontosabb, hogy legyél önmagad... ha nem jönne össze, ne aggódj, annyi férfi van mint égen a csillag :)
2018. aug. 22. 17:45
 2/5 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok.
2018. aug. 22. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Irj ra, csak ne legyel tul nyomulos.

Koszonsz, irod h van-e kedved beszelgetni, bemutatkozol, kerdezgesd (pl erdeklodesi korrol),

Aztan elobb utobb alakul valami.

2018. aug. 22. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan ami nem messenger téma :) Beszélgess vele veszteni valód nincs :) Szurkolok nektek :)
2018. aug. 22. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
22%
26 évesen mit akarsz egy 20 évestől? Dugáson kívül :D
2018. aug. 22. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!