Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk valóban később "érnek", mint a lányok?
Egyszerűen felháborít az, hogy ezek a mai srácok milyenek. Nem tudják, mi a jó a lánynak. Folyamatosan kihasználják és csak hülyéreveszik az embereket. Na de mimdegy... gondolom ezzel nem mondtam újat és aki olvasta azt gondolja, hogy "a lányok is tudnak ilyet". Nem is ez a lényeg... szeretnék járni valakivel, de se a korombeli pasiknál, se az idősebbeknél nem éreztem azt, hogy kellemes vele lenni, vagy igen ez normális. Nem! Csak ez a hatalmas parasztság árad a fiatal srácokból.
Lehet, hogy fura a szöveg amit nyomok, de k***a ideges vagyok, a társadalomra is, meg arra, hogy sok fajzat azt hiszi, ő sz***a a spanyol viaszt, ezért úgy gondolja, úgyis bejövök neki jól megfektetem oszt szevassz!
Nekem a pont ilyen lányok jönnek be igazából..
A Lányok mindig is előrébb járnak/jártak mint a fiúk,ezzel gondolom nem mondtam újat. Sokszor írtam nehéz úgy kitünni a tömegből ha nem minden új héten új frizurád van, nem cigizzel, nem droggozol,isszol stb.
Ne aggódj normális ember, megtalálja az igazi szerelmet - és nem csak az egy éjszakás kalandra vágyik :) Csak kitartást, és szép estét!
Fizikailag ha az átlagot nézzük, egy lánynál hamarabb kezdődik a pubertás, mint a fiúnál, de az egyes emberek közt jóval nagyobb eltérések vannak, mint az átlagok közt.
Szellemileg semmi különbséget nem látok, ugyanúgy vannak érettebb meg éretlenebb gondolkodásúak mindkét nemnél gyakorlatilag minden életkorban. A "fiúk később érnek" mantrát azok a lányok szeretik nyomni, akiknek sokkal öregebb pasijuk van és valamivel meg kell indokolni, nehogy azt higgyék mások, hogy a pénz miatt van.
Belejátszik valamennyire a társadalmi kondicionálás is, pl. sokan még mindig úgy tartják, hogy a férfi dolga megteremteni az egzisztenciát, a lánynak meg csak bele kell ülnie, és persze, hogy a férfinak ez lassabban megy.
Már elnézést, de miért vallna az éretlenségre, hogy csak kihasználja sok fiú a lányokat? Nem azt mondom, hogy ez jó dolog, de nem éretlenség. Legalábbis én nem értem az összefüggést.
De biztos én vagyok az éretlen :P 16/F
Ez így van. Nem véletlen, hogy egyre nagyobb a korkülönbség a fiúk és lányok között a párkapcsolatokban.
Ahogy eddig tapasztaltam, minimum 5 év az eltolódás.
Én most 24 éves vagyok és most már van értelme 18 körüli lányokkal ismerkednem. 18 éves korom alatt esélyem sem volt senkinél, mert tényleg gáz voltam.
Sok idő kell mire a fiúk éretté válnak.
Ez van sajnos.
Érdemes ismerkedned a 20-25-ös korosztállyal, mert köztük már akad érett férfi.
Nem igaz. Csak a lányok sokkal beképzeltebbek, és mérhetetlen mennyiségű önbizalmuk van, mert fogalmuk sincs semmiről. Amíg a fiúk reálisabban látják a világot, és már az iskola kezdetétől tapossák el az önbizalmukat.
Na ezért már a társadalom a hibás. Első osztálytól rendelik a lányokat a fiúk fölé.
Csak emlékezz vissza! A fiúknak fel kellett köszönteniük a lányokat nőnapon. De a lányok még csak nem is hallanak a férfinapról, nemhogy felköszöntsék őket. Ez az a diszkrimináció egyik példája, ami miatt gondjaitok vannak a párkapcsolataitokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!