Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen nem volt még barátom. Mennyire gáz?
Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon volt esélyem ismerkedni, sokat költöztünk. Bulikban oda szoktak jönni hozzám de ott a legtöbben nem tartós kapcsolatra vágynak, a barátnőim általában “kavarnak” valakivel, nekem még ennyi sem volt. Visszahúzódó és félénk vagyok. Mennyire gáz hogy 17 évesen nem volt még barátom?2018. júl. 28. 21:33
11/15 anonim válasza:
nem gáz, van még időd... hogy rám írj
12/15 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj ezen, jobb ha nem sieti el az ember. Nekem is csak pár hónapos távkapcsolataim voltak eddig. 17/L
14/15 0110_fighter válasza:
Nem gáz nekem is idén lett meg az első barátnőm
16/F
15/15 anonim válasza:
Minél több ideig maradsz egyedül. Annál nehezebb lesz a későbbiekben barátnőt találnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!