Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok manapság, akiknek ne csak a pénz számít?
Vannak még olyan fiúk, akiket nem csak a modell-testű lányok érdeklik és rajtuk kívül más lányokat is észrevesznek?
Fiú, ilyen nincs.
A Férfiakat is inkább a nők érdeklik, nem a lányok.
De cinizmust félretéve vannak, csak nem állnak szóba akárkivel. Sokkal több a "kicsit jól nézek ki, bárkit megkaphatok ezért irreálisak az elvárásaim" tìpusúak.
De most erre is mit mondjak...
Ahhoz, hogy nőnemű találjon valaki férfineműt elég ha kifekszik a térre, ha siet akkor szétteszi a lábait és már 20an vannak körülötte...
Ebből vajon mennyi, aki nem csak bele akarja üríteni a magvait?
Minőséghez idő kell.
Mindenki azt veszi észre csak amire a szűrői ki vannak élezve, a szűrőket meg a hitek állítják be.
Ha elhitted valakinek hogy a nőknek csak a pénz számít, akkor te mindenhol csak őket fogod észrevenni.
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam az életemben, még sosem találkoztam olyan nővel akinek a pénz (a minimális megélhetésen túl) számított volna. Sőt még a külső se nagyon (az igényességen túl, értsd: rendezett, tiszta külső, ruha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!