Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szórakozik velem? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szórakozik velem? Vagy miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Egy ideje találkozgatunk, van hogy éppen én hívom el őt, vagy fordítva. Elég hamar lefeküdtünk egymással, ő kezdeményezett ami meglepett de elég jó volt :D. Viszont azt érzem sokszor nem vesz engem komolyan, hülyéskedik velem ami néha zavaró tud lenni, volt már pár komolyabb beszélgetésünk, ő egyszer nyílt meg jobban. Szóval ja, igazából ez zavarna, hogy sokszor úgy érzem úgy bánik velem mintha valami gyerek lennék és emiatt kicsit úgy érzem hogy ebből semmi komoly dolog nem lesz. Még nem nagyon vagyok szerelmes belé, tetszik,meg nagyon jól néz ki, de ez akkor is kicsit visszatart, hogy lehet csak szórakozik velem. 17F 20L
2018. júl. 28. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy azért bánik veled úgy, mint egy gyerekkel, mert 3 évvel fiatalabb vagy nála. (Ha jól vettem le, hogy te vagy a fiú.) Nem, mintha annyira számítana, csak ebben a korban ezt a korkülönbséget akár soknak is érezheti, és lehet, hogy csak arra vagy jó neki, hogy néha összefeküdjön veled, de egyébként nem tekint rád potenciális partnerként.
2018. júl. 28. 14:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem egyszer volt már olyan, hogy elhívott valahova találkozzunk, és nem szex lett a vége szóval nem értem mit gondol. Én is gondolom azért viselkedik így, mert fiatalabb vagyok, pedig próbálkozok kicsit komolyabban hozzáállni bizonyos dolgokhoz.
2018. júl. 28. 15:11
 3/3 anonim válasza:
Az hogy már az elején lefeküdt veled, és ő kezdeményezett, meg hogy már többször együtt voltatok könnyen jelentheti azt, hogy kűlsőre bejössz neki, van benned valami ami megfogja( ez lehet belső tulajdonság is). Viszont az, hogy kicsit gyerekesen bánik veled az lehet azért van mert talán gyerekesen viselkedsz sok helyzetben, és ő miatt nem tud rád egy komolyabb partnerként tekinteni. Ami most van köztetek szerintem, az egy barátság extrákkal dolog...Ő szeret veled együttlenni, te is vele, a szexet is szeretitek egymással, de ő nem képes annyira komoly érzelmeket táplálni feléd, gondolom bizonytalan.
2018. júl. 28. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!