Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használ ki minden fiú és vesz teljesen hülyére engem?
Lehet egy kicsit túl hiszékeny vagyok és könnyen bedőlök a pasik dumájának de valahogy én nem tudom felfogni mi értelme hazudozni. Úgy is kiderül előbb utóbb (mint most) és ilyenkor még nagyobbat is koppan az ember, olyan nehéz őszintének lenni a másikkal? Már elegem van, hogy nem lehet senkiben sem bízni csak a vérrokonaimban.
18/L
Találtam már :-D
Viszont olyan férfit találni, aki nem hazudik azt már nehezebb ez tény.
De van jó szándékú hazugság is. Ha leírnád az esetet talán pontos választ is kapnál, és még a spekuláció is megúsznád, mint az előző válaszadónál
A tippekhez és tanácsokhoz tudnunk kéne, hogy mi a helyzet már bocsi :-D
Így csak általánisítással és spekulációval szolgálhatunk
5-ös féle nőgyűlölő gyökerekkel ne foglalkozz kérdező. :D
Kérdésedre a válasz: Ilyen az ember és ilyen a világ, közel minden élőlény hazudik valamilyen szinten (állatok és emberek, növényekről nem tudok :D), így fejlődtünk ki, valószínűleg rájöttünk, hogy ezzel a megoldással a legkisebb energiabefektetéssel tudjuk elérni céljainkat, ami igazából tök jó és fejlődési szempontból egészséges amíg ezt nem élvezetből csináljuk.
Gondolom veled egykorúakra gondolsz. De elárulom, a legtöbb 18 év körüli fiú éretlen, és csak a sex kell nekik. Jó vannak kivételek, de sajna az kevés.
És miért szeretem az idősebb pasikat? Hát ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!