Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alacsonyabb embereknek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsonyabb embereknek tényleg nehezebb az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Én is alacsonyabb srác vagyok olyan 160 cm körüli, ismerek egy pár egymagas fiút a suliból és ők is így látják. Még ha egymagas is egy lány vele a lányok nem egymagas pasit keresnek hanem "jó magas"-at. Olyan rosszul érint és el is keserít mikor egy olyan tényező miatt nem sikerül párt találnom amiről nem is én tehetek. Ezért már nem is tudok úgy tekinteni magas lányokra mint pár, "kinevelték belőlem" már előítéleteim vannak a magas lányokkal szemben... De nem ez a kérdéshez tartozik, ez csak mellékes.

Szóval arra lennék kíváncsi, hogy alacsony fiúk ti is így vagytok ezzel esetleg így látjátok?

Alacsony lányok? Veletek mi a helyzet? Igaziból nagyon kevéssel találkozom de ami azt illeti nekik talán könnyebb mert magas pasiból rengeteg van :/ Igaziból még a véleményetekre is kíváncsi vagyok.

Az a vicc itt a belvárosban rengeteg emberrel találkozom de mindenhol azt látom ahogy a párok kézen fogva sétálnak és mindenhol a pasi sokkal magasabb :/ Sokszor eszembe jut ilyenkor, hogy soha nem fogom magamnak valót találni aki olyannak fogad el amilyen vagyok :(

18/F (esetleg ha írtok egy magasságot is szívesen látnék, érdekel ki milyen helyzetből hogyan vélekedik )

2018. júl. 24. 16:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Meg a nagy szerelem az nem úgy alakul ki sose, hogy te görcsösen keresed.

Fogadd el hogy szingli vagy!

Tedd izgalmasabbá magad, ápold a külsőd, elkezdeni divatosan öltözni felesleges(kidobsz százezret mire lesz fél évig aktuális ruhatárad és se elegendő önbizalomat nem ad se pedig személyiséget)

2018. júl. 25. 13:09
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezt miből gondoltad de nyilván igényes vagyok, ápolom magam és normális ruhákban járok. Elfogadni elfogadom hogy egyedül vagyok de tenni is kell érte, hogy ez ne maradjon így, egy lány megteheti hogy nem tesz semmit őt majd leszólítja tuti valaki de egy fiút soha nem fogják. Egyébként edzem is és sokat sportoltam normálisan is nézek ki, egyszerűen alacsony vagyok ami sokaknak nem tetszik, ennyi pont. Olyan valakit keresek aki nem ítél el emiatt, de ez nincs a homlokukra írva. Meg amúgy se vagyok az a magabiztos aki csak úgy leszólítja a csajokat, bár ha adnának bármi jelet lehet leszólítanám de nem érzem bárki is nézne vagy szemezne velem, gondolom érthető :)
2018. júl. 25. 13:19
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

Engemet szólítottak már le lányok..

Akkor megtalátuk a gondot! Nem vagy elég magabiztos!

Pedig a lányoknak magabiztos férfi kell maguk mellé!

2018. júl. 25. 13:28
 14/14 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen egyszerű, valóban nem vagyok de ez a másik embertől is függ, magabiztos vagyok mondjuk a barátaimmal nekik sok mindent elmondok. De egy idegennel nyilván más a helyzet. Ha jobban ismerném akkor hozzá is máshogy viszonyulnék.
2018. júl. 25. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!