Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire rossz lehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok 23 éves vagyok és sajnos 3 éve nem találok egy normális lányt és ez már testileg is lebetegít . Sajnos nagyon romantikus vagyok és én a Retro stílust szeretem az összes régi zenéket voltam már mindenhol és le néznek ez miatt de én úgy vagyok vele hogy én nem akarom követni a mai divatot!!! én szeretnék egy olyan lányt aki tényleg őszinte és tud szeretni Balatonon lakok-Regisztráltam már mindenféle társkeresőre sikertelenül ennyire kihalt az őszinteség?? vagy a Romantika??? mi a véleményetek erről??

Szeretnék végre egy olyan lányt találni aki tényleg tudja mi az a szerelem, És egy szép nyári napon, Mivel itt lakok a Balatonon Este mielőtt lemenne nap elmennénk és le terítenénk egy lepedőt a vízpart elé. És piknikeznénk és ölelkezve néznénk a naplementét 😞 kőrbe kis gyertyák égnek és össze bújva néznénk ahogy a nap megy le és a csillagok alatt Csókolóznánk, ott ennénk szendvicset. És olyan boldogok lennénk 😞 és aki látná mondaná hát igen van még igazi szerelem!! Otthon pedig főznék neki ami a kedvence. Megterítenék. Szép Illatos rozsa szirmokból meg ilyen kis gyertyákból ki írnám a nevét meg hogy szeretlek és kettesben gyertya fényes vacsit csinálnák és Romantikus zenéket hallgatnánk! 😞

#romantika #Egyedűl Szerelem
2018. júl. 18. 16:07
 1/5 anonim válasza:
100%
Már bocs de biztos hogy a lányokhoz vonzódsz?
2018. júl. 18. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Jajj ez annyira cuki!😍😍
2018. júl. 18. 16:49
 3/5 anonim ***** válasza:
97%
Én szeretem a romantikát de ez egy kicsit sok lenne szerintem olyan giccses már
2018. júl. 18. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is "régebbi" típus vagyok pl.: nem mai zenéket hallgatok,máshogy öltözködöm(sosem követtem a divatot és nem is tervezem😲),legszívesebben a 80 as években élnék(nekem valamiért "hangulatosabb" mint a mai világ!)

Jóval fiatalabb vagyok mint Te, de hidd el meg tudlak érteni!

Bár amit a ,,vége felé" írtál nekem kicsit túl romantikus!

De ne add fel! Mindenkinek megvan a "másik fele" !

2018. júl. 18. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a romantikus rész szép és jó, egy nyálas filmben. Nem tagadom, én szinte szó szerint átéltem egy lánnyal a naplementés részt, de abban kemény munkája volt mindkettőnknek, és fokozatosan jutottunk el odáig és nem is nagyon terveztük. Fontos, hogy az elején csak úgymond emberként és ne nőként tekints a lányra, ne gondolj erre a romantikus giccsparádés részre, és főleg ne beszélj róla neki. Hidd el, hogy egyszer csak ott találod magad egy olyan helyzetben egy lánnyal, amiről azt mondod, hogy na most boldog vagyok. Lehet, hogy nem rakod ki rózsákból meg gyertyákból, hogy Lujzika szeretlek, és nem lesz gyertyafenyes vacsora sem, hanem csak ültök egy padon egy parkban. A lényeg a türelem és a fokozatosság és, hogy ne legyél se egy érzeketlen machó, sem pedig egy Kozsó. Találj valami középutat. Sok sikert.
2018. júl. 19. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!