Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért választana bárki is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választana bárki is engem, amikor rengeteg sokkal jobb fiú van nálam?

Figyelt kérdés

Az arcom eléggé csúnya. Igaz, hogy okos vagyok, de nem sokat érek vele. Például az egyetemen is van pár csoporttársam, akik akár még okosabbak is lehetnek nálam és mellette még jól is néznek ki.

F19

2018. júl. 12. 14:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#8 en ugy ertettem, hogy a mai vilag tele van gyokerekkel, aki szerint tanulni nem meno, ezert nehez rendes part talalni
2018. júl. 12. 16:47
 12/14 anonim ***** válasza:
csúnyább vagy mint a belga focicsapatból fellaini?
2018. júl. 12. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Az ésszel akkor érsz valamit, ha hasznosítod, vagyis jól kereső állást találsz vagy sikeres vállalkozást indítasz.

A nők buknak a pénzes pasikra. Az ösztönök felett, amik azt diktálják, hogy az anyagi javakkal rendelkező férfi a gyermekei életben maradását megkönnyíti a luxus hajszolása is ott van az okok között.

2018. júl. 12. 19:43
 14/14 anonim válasza:

Helló!

Éppenséggel:

1. Vannak ugyan úgy ronda pasik is.

2. Vannak olyan pasik akik a belsőd nézik.

Sok sikert. :D

2018. júl. 18. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!