Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy nem akarok késöbb se gyereket illetve szexet se maximum egy barátnőt?
Hát ez fura. A házasságról pedig ne is álmodj szex nélkül.
Mi miatt van ez?
Sokáig én is hasonlóan voltam ezekkel a dolgokkal, aztán találkoztam egy sráccal, aki most már a barátom és ugyan még nem került vele sor szexre, de teljesen máshogy viszonyulok a dologhoz. És még valami, én nem tudtam senkinek sem elhinni, hogy valaha majd máshogy tekintek erre. Aztán megtörtént :)
18/L
A szexbe az orál is beletartozik. XP
Sok olyan lány, nő van egyébként, aki jobban szereti az orált, mint magát az aktust. Én pl. igaz, nem volt részem még egyikben sem, de az orál sokkal jobban vonz.
Mondjuk, én ezek ellenére nem tudnék járni egy ilyen sráccal, mert majd szeretnék minimum egy gyereket. :)
De nyugi, biztos találsz majd egy olyan lányt, akit ez a betegséged nem fogja zavarni. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!