Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi jatszodik le ilyenkor egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jatszodik le ilyenkor egy "ferfi" fejeben?

Figyelt kérdés
Van egy srac akit par hónapja ismertem meg. Regen egy suliba is jartunk,de ott soha nem beszeltunk. Az ismerkedesunk elejen kb nonstop beszeltubk, majd kicsit kevesebbet,de attol meg sokat. Találkoztunk is es ezen a hetvegen megbeszeltuk, hogy amint hazaerek (epp nyaralni vagyok..) talalkozunk ujra. O is varta,en meg foleg.. Tegnap este jott a hidegzuhany.. azt vettem eszre,hogy letorolt snapen,ahol beszeltunk. Eloszor azt hittem,hogx csak rossz a netem,majd vegul ra kellett jonnom,hogy ez sajnos megtortent,tenyleg letorolt. Irtam neki,hogy mi tortent, most mi ez.. Azt hittem hogy a snapet is letorolte,ezert csinalja ezt. Nem valaszolt.. eltelt egy kis ido es azt vettem eszre, hogy instan is kikovetett par embert.. akkor engem meg nem.. par perc mulva arra kaptam fel a fejem, hogy kb 30 emberrel egyutt kikovetett engem is. Az uzenetemre nem válaszolt azota sen,en meg itt allok kavargo gondolatokkal
2018. júl. 10. 06:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Sok minden, de rajottem, hogy ezt nem kell eroltetni

Mindenkinek arra van ideje,amire szan

Amikor megkerdezed tole,hogy mikor er ra (mert ujra beszeltunk) es azt irta,hogy lassan naptarat kell vezetnie, kozbe szabin van... de a lenyeg hogy "Maskepp nezek rad, mint mas lanyra"

2018. júl. 22. 09:42
 12/12 anonim ***** válasza:
#11: Felejtsd el. Annyi jobbat találsz
2018. júl. 22. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!