Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan írjak rá egy lányra,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá egy lányra, akivel csak pár szót beszéltem?

Figyelt kérdés
Én 18 éves srác vagyok, ő pedig kb 16 éves, egy suliba járunk. Város napján valahogy haveri kör által futottunk össze, és egész jól elbeszélgettünk. Nemrég kiraktam két képet facebookra, és mindkettőt beszívezte (vagy hogy mondják ezt). Szerintetek ez jelent valamit? :D Milyen indokkal írhatnék rá?

2018. júl. 8. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Hogy vagy?

Ez mindig beválik ;)

2018. júl. 8. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem az a típusú lány aki mindent belikeol, akkor nyugodtan ráírhatsz és örülni fog.
2018. júl. 8. 21:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Írj rá bármivel, ami közös téma. Csak kreatívan. Ne aggódj, tuti kedvel :)
2018. júl. 8. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!