Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha a régi zenéket szeretem?
Én 16 évesen inkább rock és metál zenéket hallgatok, mint pl AC/DC, Metallcia, Bon Jovi, stb... De popból is Dj bobo, Scooter, Modern Talking, stb... zenéket hallgatok.
Régen én is féltem amikor buszon hallgattam régi zenéket, hogy vajon ki mit fog hozzá szólni, de rájöttem, hogy igazából én hallgatom a zenét és nem kell megfelelnem senkinek sem.
Hidd el, ettől függetlenül fogsz magad mellé találni valakit attól még, hogy ilyen régebbi zenéket kedvelsz, sokan vannak így egyébként a korosztályomból akik retro zene kedvelők.
DEHOGY BAJ!! En mar azt hittem, kihaltak az ilyen sracok, de megnyugtat, hogy nem. Jo izlesed van ;)
- egy rocker csaj -
Énis a régi zenéket szeretem..Queen nekem mindenem/Beatles...szerintem abszolút nem gond/baj...jó az izlésed 😉
L/20
már hogy a halálba lenne baj? XD
nagyon kedvelem mindegyiket, de amúgy sem fontos a partnerem zenei ízlése. legyen az az ő dolga
Dehogy baj nekik. :D Bár én a modern/posztmodern részét szeretem a zenének (metálból főleg core vagy elektronikával megspékelt, rapből csak a pszicho-stílus), de több exbarátnőm is a retroért volt oda, nem is okozott gondot egyikünknek sem az eltérő ízlés.
Szóval ne aggódj, vannak bőven olyan lányok akik az általad említetteket kedvelik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!