Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés
Képtelen vagyok párt találni, teljesen lemondtam róla. Viszont nagyon rossz egyedül, mert barátaim sincsenek és a szüleim nincsenek itthon szinte soha. Szóval kb. mindig egyedül vagyok, és nem tudok kitörni belőle. Próbálkozom, de rosszak a kommunikációs képességeim, az emberekkel való kapcsolatok kialakításában is tanácstalan vagyok.

2018. jún. 23. 22:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Írj privátot, ha szeretnél beszélgetni róla. Kiderítjük, mi a baj :)
2018. jún. 23. 22:29
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod megszokni a magányt, próbálj meg neten barátkozni, talán könnyebb lesz.
2018. jún. 23. 22:29
 3/15 A kérdező kommentje:
Régimódi vagyok, nem ismerkedem interneten.
2018. jún. 23. 22:30
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Akkor meg ne panaszkodj, ha te magad utasítod el mások közeledését. :)
2018. jún. 23. 22:32
 5/15 A kérdező kommentje:
Ja, mert csak az az egy opció van, hogy neten beszélgetek valakivel? Önzetlenül egyébként sem segítene így senki.
2018. jún. 23. 22:38
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha alapból így állsz hozzá akkor ne is várj semmit! Jó lenne tudni fiú lány vagy e vagy mindkettő,hány éves vagy,milyen a külsőd, személyiséged ha ezek megvannak utána lehet valamiféle képetalkotni és segíteni!
2018. jún. 23. 22:49
 7/15 A kérdező kommentje:
17 vagyok, lány. Normális a külsőm: szőke haj, zöldesbarna szem, átlagos, inkább sovány alkat. Kívülről furának tűnhetek, nem vagyok a szavak embere. Úgy jellemezném magam, hogy belül minden, kívül semmi. Szubjektív idealista vagyok, nehezen érvényesülök ebben a világban.
2018. jún. 23. 22:54
 8/15 anonim ***** válasza:
71%
Nem bántásból, de tényleg ne panaszkodj ha ennyire elutasító vagy. Hasonló helyzetben vagyok én is, de én inkább örülök neki ha valakivel van lehetőségem (akár neten) ismerkedni/barátkozni. Sőt, mivel nekem sem megy túl jól a másokkal való kommunikálás, így neten keresztül könnyebb ismerkedni.
2018. jún. 23. 23:17
 9/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy én nem szeretném a könnyű utat választani.
2018. jún. 23. 23:20
 10/15 anonim ***** válasza:
73%
Akkor nem tudom minek írtad ki a kérdést, szerintem te nem is akarsz kezdeni magaddal semmit.
2018. jún. 23. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!