Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év alattiak hogy szoktak tinderezni?
16 vagyok és az imént próbáltam ki ezt az alkalmazást. És teli volt felnőtt csajokkal mondjuk nem csodálom de néha volt pár velem egykorúnak tűnő is.
A következő volt a baj, hogy 29 éves voltam ami nem annyira real.
Ti szoktatok ezt használni az appot használni?
Egyik haveromnál láttam, hogy tinderezet és húzgálta a csajokat és ő 17 éves és nála inkább vele egykorú csajok voltak.
Köszi a válaszokat.
Nem kell a fika, hogy takaródjak le az alkalmazásról, meg semmi helyem ott.
Ott kell igen
De am az a baj hogy sokan ilyen 80évesre állítják a profiljukat és egy csomo emberember kiesik a keresésbol ha beallitod hogy 18és 30 év között vagy mit tudom én
Miért nem próbálsz meg inkább olyan társkeresőt, ahol több a veled egykorú? :) vannak olyan oldalak, ahova 15-16 évesen is lehet már regisztrálni :) ott szerintem nagyobb sikered lesz, mint Tinderen, mert egy 18-20 éves lány inkább 20-on túl keres magának társat. :)
Sok sikert a társkeresésben!☺️
Tinder a leghiresebb a mai fiatalok koreben, en nem vagyok egyaltalan ilyen tarsatkeresek online de nezd meg meg is letoltottem, mondjuk nekem mar eleg is volt mert ugy elbaszta a regit ezzel a fbs bejelentkezessel h meg a reinstall se segitet rajta. Megjegyezte a nevem a korom meg ilyenek es mar nem tudom allitani.
De nem is baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!