Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyenkor mit tegyek, higy ne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit tegyek, higy ne szúrjam el?

Figyelt kérdés
Szóval 17 éves srác vagyok, sokak szerint helyes, szép srác vagyok, meg eléggé központi egyéniség. Viszont ha buliban csajozásról van szó, mindig csak odáig jutok el, hogy táncolunk, beszélgetünk, de utána ennyi. Ezek után szerintetek mit kene tennem, ölelgessem a lányt, vagy csak úgy smároljam le, ha úgy adódik? Nem szeretnék tolakodó vagy bunkó lenni.

2018. jún. 10. 09:26
 1/5 A kérdező kommentje:
*hogy. Illetve bocsi az esetleges nyelvhelyességi hibákért 😁
2018. jún. 10. 09:28
 2/5 pana201 ***** válasza:
Szerintem csinálj nekik gyereket az bejön a lányoknak...de tudod mi az abszolút nyerő? Miután felcsináltad őket, lépj le és csak néha küldj egy kevés gyerektartást, na erre gerjedünk mi lányok.
2018. jún. 10. 09:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy a haza számít rá és szülnie kell egy magyart, hogy a migráncsok ne férjenek be! És ne hagyd másokra a házasságot!
2018. jún. 10. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, a haza számít szerintem és a torockai birkagulyás meg az, hogy tudjon jó leplet varrni a helyi Katolikus atyának, amolyan ajándékképp.

Ha jó a csaj és be tud vágódni, akkor akár még polgármester is lehetsz és eladhatod az országot az orosz barátainknak!

Sok sikert!

Egy dolog mindig, biztosan beválik a csajoknál: a 2X

2018. jún. 10. 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát a lányok hagyják magukat le smárolni vagy ölelgetni akkor az egy r_ibi

Én pofán b_asználak:)

2018. jún. 10. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!