Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mi az első dolog ami...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi az első dolog ami eszetekbe jut egy ilyen fiúról?

Figyelt kérdés

17 éves, középiskolás fiú aki egy nagyon keresett,jól fizető és modern szakmát tanul. 180 cm magas és 90 kg (tehát dagi).Sötét zöld a szeme, a haja fekete, enyhén göndör. Arcszőrzetét rendszeresen borotválja.

Nem érdeklik az új fajta divatok, főleg nem a páwa haj és a szivárvány ruhák. Szinte az összes ruhája fekete és szereti az ezüst (illetve nemesacél) ékszereket (főleg nyaklánc,karperec).

Személyiségét illetően, az idegenekkel szemben nagyon félénk, főleg a lányokkal szemben, mivel nem igazán voltak lány ismerősei, barátnője se volt még. Illetve könnyen zavarba is hozható. De az ismerőseivel nagyon jól el tud viccelődni.

Hatalmas állatbarát, főleg ha cicákról van szó. Ezen kívül a hétköznapjait zenehallgatással, animézéssel és pc játékok társaságával tölti.

2018. máj. 27. 21:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
6%

Cukii:)) de inkább a kisöcsémnek tudnám elképzelni...

A fő baj itt az anime és a pc nálam, az animét lányosnak tartom, a játékfüggőséget meg szánalmasnak.

Ha szereted az állatokat, az nagyin aranyos, azt ne hagyd abba:D

Az ezüst ékszekreken akadt még meg a szemem, az fura sztem. De amugy rendben a tobbi.

16l

2018. máj. 29. 18:49
 12/22 anonim válasza:
36%
Biztos jól kijönnék vele és lenne is közös témánk, animék és macskák ^^! Bár én magas emberek társaságában elég félénk szoktam lenni, de nem hiszem hogy bármit befolyásolna. :) Nincs semmi gond azzal, ha valaki túlsúlyos, emiatt nem szabad másokat lenézni.
2018. máj. 30. 02:57
 13/22 anonim ***** válasza:
65%

Rajtam lányként van ennyi felesleg te fiú vagy szóval szerintem rajtad nem is annyira látszik

Amúgy először arra gondoltam hogy aranyos de a leírtak alapján nem az én esetem lenne. Viszont ahány ember annyiféle szokás.

2018. jún. 19. 22:08
 14/22 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem is “uncsi” vagy.

Kevesebb kockulással és valami érdekes hobbival javíthatsz ezen. :)

Ez csak az én személyes véleményem, de engem sokkal inkább megfog egy olyan srác, aki csinál valami extrát... lehet az valami sport, hangszer, bármi :)

2018. jún. 19. 23:12
 15/22 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy annyira bírom, hogyha valaki már szeret játszani, a lányok egyből elkönyvelik kockának. Bár őszintén sosem értettem miért olyan nagy probléma, ha valaki napi pár órát eltölt ezzel, hiszen semmi rossz nincs benne... Játék mellett is lehet társasági életet élni, csak mondom, ha valaki szeret játszani, az nem azt jelenti, hogy csak abból áll az élete.
2018. jún. 25. 23:00
 16/22 anonim ***** válasza:
46%
Honnan tudod hogy kockának könyvelik el? Egy csomóan mondanak mást mint amit gondolnak.
2018. jún. 28. 19:24
 17/22 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem jófej lehetsz 😊😉
2018. júl. 3. 17:53
 18/22 anonim ***** válasza:

Mintha én irtam volna...

Par dolgon kivul szinte ugyanolyan tulajdonsagaink vannak.

Eddig meg nem jottem be egy lanynak sem. El sem merem kepzelni, hogy valaha tetszenek valakinek.

18f

2018. júl. 17. 13:02
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten szimpatikusnak tunsz en is szeretem az animeket es pcn is szoktam jatszani megis van eletem es barataim ergo nem vagyok antiszoc szoval azert mert valaki animes es gamer nem feltetlenul uncsi az egyetlen dolog aminel egy kicsit furcsan neztem az ekszerek de igazabol az se botranyos vagy barmi ilyesmi csak kulonos.
2018. júl. 24. 23:59
 20/22 Kis István Balázs válasza:
100%
Ahogy látom lányoktól,hogy miket kommenteltek szerintem mindd barátzónába rakna xD f/17
2018. aug. 2. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!