Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lanyok, akik kifejezetten a ronda arcu fiukat kedvelik?
Amennyiben nekem fantasztikusan szép arcom lenne... hát az xar lenne, mert minden csaj velem flörtölne, nem lenne időm semmire, mert annyira menő lennék, hogy 1 perc nyugtom sem lenne a csajoktól. Én ezt nem akarom. A 13 éves lányom azt mondja, hogy felnőttként megfarigcsáltatja az orrát, meg az állát, mert nagy és nem tetszik saját magának. Egyfolytában szép arcú fiúkat bámul a neten.
Ez marhaság.
Te fiú vagy. Adott az arcod, később tudsz rajta változtatni. Farigcsáltatni, mint a lányom.
Van egy jó hírem: Nem te vagy a világ legrondább arcú fiúja. Mert a világ legrondább arcú fiúja elbujdosott és éhen halt.
Amennyiben úgy gondolod, hogy a te arcod kimondottan ronda, akkor kérlek az alábbi linken válaszd ki azt a képet, amelyikhez véleményed szerint a legjobban hasonlítasz:
(u.i.: amennyiben megvan, küldd el ide a kép linkjét.)
A lányoknak az tetszik ha egy pasi magát értékesnek tartja, de nem másokat lekezelő módon hanem csak tudja magáról hogy ő megérdemel egy jó csajt.
Amúgy hülyeség hogy szép lányok csak “szép” fiúkkal vannak és pont hogy a természet szemszögéből az nem is olyan előnyös. Pl ha egy gyönyörű lány mellette buta, akkor jobban jár egy okos de nem feltétlenül jóképű pasival mivel a gyerekükben ez a két dolog átlagolódik és összességében életrevalóbb lesz mintha ugyanolyanokkal jöttek volna össze és a butaság/csúnyaság tovább mélyülne.
A legfontosabb hogy magadat értékesnek tartsd, nem a csajokért hanem hogy te az Élet számára hasznos vagy és akkor maguktól jönnek a csajok, meglepődsz majd hogy a szépek is. Önbecsülés, ez a kulcs. Én bejártam ezt az utat, de sokkal nehezebb mint gondolnád mert tényleg el kell hinni magadról, csak úgy működik, semmi trükk nem használ.
Én valahogy el tudnám viselni azt, ha minden csaj velem flörtölne. Legalább akkor kellenék valakinek. Átnéztem pár képet ott, de nem találtam hozzám hasonlót.
Nem "átlagolódik" a két szülő képessége. Lehet két okos szülőnek is buta gyereke. Vagy két butának okos. És senki nem fog azért egy ronda, de okos embert választani, hogy esetleg okos legyen a gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!