Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan lanyok, akik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lanyok, akik kifejezetten a ronda arcu fiukat kedvelik?

Figyelt kérdés
2018. máj. 24. 23:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
nincs, olyan viszont van akinek olyan az ízlése hogy szépnek látja az arcod.
2018. máj. 25. 14:30
 12/31 anonim ***** válasza:
Nem,Márk.
2018. máj. 25. 14:48
 13/31 A kérdező kommentje:
Meg egy olyan lanyt sem lattam eddigi eletemben, aki vonzonak talalna az arcomat.
2018. máj. 25. 14:52
 14/31 anonim ***** válasza:
képet küldesz?
2018. máj. 25. 16:11
 15/31 galaxy crystal ***** válasza:
Vágass olyan hajat ami takarja az arcod
2018. máj. 25. 16:48
 16/31 A kérdező kommentje:
Miert kuldjek kepet?
2018. máj. 25. 17:08
 17/31 anonim válasza:

Amennyiben nekem fantasztikusan szép arcom lenne... hát az xar lenne, mert minden csaj velem flörtölne, nem lenne időm semmire, mert annyira menő lennék, hogy 1 perc nyugtom sem lenne a csajoktól. Én ezt nem akarom. A 13 éves lányom azt mondja, hogy felnőttként megfarigcsáltatja az orrát, meg az állát, mert nagy és nem tetszik saját magának. Egyfolytában szép arcú fiúkat bámul a neten.

Ez marhaság.

Te fiú vagy. Adott az arcod, később tudsz rajta változtatni. Farigcsáltatni, mint a lányom.

Van egy jó hírem: Nem te vagy a világ legrondább arcú fiúja. Mert a világ legrondább arcú fiúja elbujdosott és éhen halt.

Amennyiben úgy gondolod, hogy a te arcod kimondottan ronda, akkor kérlek az alábbi linken válaszd ki azt a képet, amelyikhez véleményed szerint a legjobban hasonlítasz:

(u.i.: amennyiben megvan, küldd el ide a kép linkjét.)

[link]

2018. máj. 26. 08:33
 18/31 anonim ***** válasza:

A lányoknak az tetszik ha egy pasi magát értékesnek tartja, de nem másokat lekezelő módon hanem csak tudja magáról hogy ő megérdemel egy jó csajt.

Amúgy hülyeség hogy szép lányok csak “szép” fiúkkal vannak és pont hogy a természet szemszögéből az nem is olyan előnyös. Pl ha egy gyönyörű lány mellette buta, akkor jobban jár egy okos de nem feltétlenül jóképű pasival mivel a gyerekükben ez a két dolog átlagolódik és összességében életrevalóbb lesz mintha ugyanolyanokkal jöttek volna össze és a butaság/csúnyaság tovább mélyülne.

A legfontosabb hogy magadat értékesnek tartsd, nem a csajokért hanem hogy te az Élet számára hasznos vagy és akkor maguktól jönnek a csajok, meglepődsz majd hogy a szépek is. Önbecsülés, ez a kulcs. Én bejártam ezt az utat, de sokkal nehezebb mint gondolnád mert tényleg el kell hinni magadról, csak úgy működik, semmi trükk nem használ.

2018. máj. 26. 08:40
 19/31 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek kérdező.... Ronda fiúként én sem kellek a lányoknak, pedig tisztán tartom magam, divatosan öltözködöm, a frizurámat is megcsináltattam, de már megszámolni sem tudom, hogy hányszor, de még így sem kellek a lányoknak.... A füleim szétállnak, kisfiús arcom van a koromhoz képest és túlságosan vékony vagyok... Az utóbbin igyekszem változtatni, de az előzőkön csak műtéttel tudok, amit sajnos tunulóként nem tudok lehetővé tenni.... 21/F
2018. máj. 26. 10:45
 20/31 A kérdező kommentje:

Én valahogy el tudnám viselni azt, ha minden csaj velem flörtölne. Legalább akkor kellenék valakinek. Átnéztem pár képet ott, de nem találtam hozzám hasonlót.

Nem "átlagolódik" a két szülő képessége. Lehet két okos szülőnek is buta gyereke. Vagy két butának okos. És senki nem fog azért egy ronda, de okos embert választani, hogy esetleg okos legyen a gyereke.

2018. máj. 26. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!