Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen, hogyan "kéne" beszélgetést kezdeni?
Gondoltam, hogy valami bókkal indítani. A lány akit kiszemeltem, nem írt magáról semmit, a képeinek nagy része selfie és a nevével sem tudok semmit írni ezért is fordulok ide, hátha ad valaki valami jó ötletet :).
Valami humorosra is gondoltam, de nem igen jut olyasmi eszembe amit egy idegen lány értékelni tudna.
Láttam olyat, hogy úgy kezdték, hogy "Szia én te vagyok a jövőből és ne kövesd el azt a hibát, hogy nem írsz vissza egy xy nevű férfinak".
Kapásból elzavarod az ilyennel.
Azzal kezd, hogyha matchba dobott vele (tudomásom szerint csak akkor tudsz vele beszélgetni), hogy a köszönés után megírod neki, hogy mivel nem írt ki semmit se, így írjon pár sort magáról, hogy mit érdemes tudni róla. Letámadod erőltetett bókokkal egyből ignorálni fog téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!