Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak ő tetszik nekem mindig?
2 és féléve tetszik nekem...Rajta kívül nem tetszett soha senki
Pedig 17 éves vagyok
Nem tudom
Személyesen még nem beszéltem a sráccal de azt hiszem 1éve még úgy éreztem tetszem neki
Amikor találkozzunk mélyen elmerülünk a szemezésben😂😂Nem tudok rajta túl lépni....És mit kéne tennem hogy közelebb kerüljek hozzá?Bármint úgy ,hogy élőben nem szoktunk találkozni sem...Eszméletlenül ritka
17/L
Jó de azt kiemelem megint,hogy régen (1 és fél éve kb.)úgy vettem észre,hogy én is tetszek neki....Ez egy hosszú sztori van a háttérben egy olyan dolog amivel nagyon be égettem magam...😂😂😂😂Facebookon keresztül
Szval mondhatni hogy egyszer próbálkoztam már szerintem kicsit be is jött a próbálkozásom csak utána már én csesztem el😭Facebookon nem tudok próbálkozni mert levagyok tiltva😂😂😂😂😂😂Volt már itt letiltás, feloldás,figyelem felkeltés az ő részéről😂De én akkor is szeretném mégegyszer megpróbálni....Ha még azt is mondjátok,hogy így esélytelen...De nem tudom mit kéne tennem
Köszönöm kedves utolsó😇
Mondtam facebookon nem tudok tenni semmit...
Egyszer pár hónapja bejelöltem egy év után egy ideig nem igazolt vissza aztán töröltem a jelölést és újra bejelöltem de aztán letiltott....
Nem értem miért...
Mert tudja ő hogy bejön nekem de ez az égős sztorihoz kapcsolódik....Na mindegy...Lehet azért mert én akartam közeledni és a végén meg nem írtam vissza és sz*artam a fejére
De élőben olyan más minden
Szemezünk ,megáll körülöttem minden😕
Na de ha legközelebb találkozzunk(remélem fogunk)erőt veszek magamon
De egyébként nem akarok úgy oda menni hogy:”szia,mizu?”
Mert mondtam személyesen nem ismerjük egymást csak amolyan “ismerős idegenek vagyunk”De nekem tetszik vagy nem is tudom megfogalmazni mert már évek óta csak így van az egész
Hogy menjek úgy oda hogy ne azt lássa hogy én most pasizni akarok?
Ez ugye most vicc?
Te csak kepzelodsz, a tiltas ad mindent a valaszodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!