Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem elég vonzónak magamat. Mit tegyek?
A fiúk szerint dögös vagyok, jó az alakom és a seggem pedig fantasztikus. De én mégsem érzem magam vonzónak. Mindig másokra vagyok féltékeny. Mindig csak azt kivanom “barcsak igy nezhetnek ki mint o”
Nem tidom elfogadni magam sehogyan.
Mit tegyek?
A lelkedet kell megváltoztani, nem a testedet. Persze egy fotó után lehetne ezt megítélni.
Amúgy mindig lesz szebb nálad, ezt fogadd el, ne mindig másokhoz méricskéld magad, örülj a sikereidnek, ne a másokéval foglalkozz.
mindenki úgy gyönyörű ahogy van
ne akarj olyan lenni mint más
az emberekben az a csodálatos hogy senki ugyanolyan
a külső pedig nem a legfontosabb, hiába vagy 10/10 ha a belsőd romlott
hiába változol meg külsőleg, sose fogod teljes egészében elfogadni önmagad mert mindig lesz valami apró dolog ami nem fog tetszeni
a lényeg hogy ne foglalkozz annyit a külsőségekkel mert az nem minde
mindenki úgy gyönyörű ahogy van
ne akarj olyan lenni mint más
az emberekben az a csodálatos hogy senki ugyanolyan
a külső pedig nem a legfontosabb, hiába vagy 10/10 ha a belsőd romlott
hiába változol meg külsőleg, sose fogod teljes egészében elfogadni önmagad mert mindig lesz valami apró dolog ami nem fog tetszeni
a lényeg hogy ne foglalkozz annyit a külsőségekkel mert az nem minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!