Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol/Hogy tudnék párt találni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol/Hogy tudnék párt találni magamnak?

Figyelt kérdés
Eddig nem-igen volt párkapcsolatom, valahogy sose jött össze, mert elég béna vagyok e téren. Tudnátok tanácsokat adni, hogy hogyan, illetve hol tudnék keresni magamnak párt? Hol lehet jól ismerkedni? Neten keresztül randioldalon lehetséges pl: Tinder? Ti hol szoktatok? 19/f

2018. máj. 6. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Itt tutira kapsz ezer ajánlatot szóval próbálkozhatsz itt is :)
2018. máj. 6. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Én eddig csak itt próbálkoztam, de eddig semmi...
2018. máj. 6. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért felmerül a kérdés, eddig miért nem jött össze eddig?

Mi elött megpróbálsz találni szerintem gondold át azt hogy hol rontottad el eddig. (De ez csak a saját véleményem)

2018. máj. 6. 18:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Első: jó lenne, akkor nem panaszkodnék :D harmadik: Igazából 2 nagyobb ok van....egyik hogy túl "szabálybetartó" vagyok értem itt pl: ha valakinek van barátja, akkor nem is próbálkozom, ha tetszik is. :( A másik, hogy úgy tekintek a nőkre, mintha ilyen speciel emberek lennének értem itt pl: hogy máshogy kell rájuk nézni, máshogy kell beszélni velük stb...Mellesleg kicsit társaság kerülő vagyok.
2018. máj. 6. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél nekem írhatsz :)

L

2018. máj. 6. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!