Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy molett lánynak nem lehet helyes pasija?
Azt tudni kell hogy elég duci vagyok. Tegnap beszélgettem egy lánnyal és szóbakerültek a fiúk is. Kérdezte hogy milyen fiúk az eseteim, el is mondtam majd azt mondta, hogy mivel duci vagyok ezért nem nagyon lesz helyes barátom. Hát köpni nyelni nem tudtam.
Azt azért hozza teszem hogy az arcom nem csúnya és mindig szépen megvan csinálva a hajam, kormom, és egy kis minimális smink.
Szerintetek?
Szerintem akkor jó alakod lehet :D
privibe kérhetek képet??
Most ez nézőpont kérdése.
Mondhatnám, hogy láttam molett lányt helyes pasival, neki lehet, hogy az a helyes, nekem meg egészen máshol kezdődik.:)
De ne add fel, látszik, hogy egy magabiztos, magadra igényes lány vagy.
Dehogynem. Itt vagyok például én. A kortársak szemében helyes pasinak számítok, egyetemet végeztem, és törődök a testemmel is. A barátnőm nagyon duci. Ha egyszer elhagyom, az sem a teste miatt lesz, maximum a belső problémák miatt. Szóval ne add fel, lesz még jó pasid ;)
Üdv,
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!