Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért nem mertek a szemembe nézni? Mit gondoltok ha leszólit vki az utcán, buszon stb?
Azmondjak h "megbszzlak telintetem van" ami nem tudom milyen :D
A lehtobb lanytarsatok elkapja a fejét ha ránézek.
Igyekszem szemkokntsktust keresni de nem kapok viszonzást pedig nem vagyok csúnya sőt kifejezetten jól nézek ki.
És ha elkerem a snaped vagy faced vagy ilyesmi akkor megadod ha bejövök vagy mivel idegen vagyok nem?
Mit ér a tekintet, ha ilyen arckifejezéssel párosul! :-D
Akkor is ilyen :D
De nem ertem h miert nem tudjarok viszonozni.
Az osztalytarsaim szerint zavaró...
"Kifejezetten jól nézek ki"
Hát talán mégsem annyira, ha senki nem hajlandó rád nézni. Szépségedhez már csak szerénységed fogható.
És nem, biztosan nem adnék meg csak úgy egy random valakinek személyes profilt. Esetleg, ha kialakul egy hosszabb beszélgetés és tényleg nagyon-nagyon szimpi az illető.
Nincs se rosszkedvem, se elbh.szott életem, ellentétben veled. Elvégre nem én érzem magamat istencsászárnak, miközben a csajok rám se néznek.
Persze világos, biztos az összes lánnyal van a probléma, véletlenül sem veled. Mint az autópályán szembemenő sok hülye, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!