Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a problémám hogy nem merek leszóllítani lányokat és szemezni se merek velük hogy szollitsam le őket?
Figyelt kérdés
1mp után ösztönösen elkapom a tekintetemet mit tudok csinálni már nagyon szeretnék egy barátnőt átlagos kinézetű17 éves fiú vagyok. Nem tudom hogy szollitsak meg egy lányt. Lányok ti mit szólnátok hozzá ha oda menne hozzátok az utcán egy fiú2018. máj. 1. 20:31
1/10 anonim válasza:
Ezzel nem nagyon lehet mit csinálni. Mindenképp erőt kell venned magadon. En örülnék, ha valaki megszólítana, de lehet, kicsit bizalmatlan lennék eleinte, ha utcán történik.
2/10 anonim válasza:
Így sehogy , a fiúkkal próbáltad már ? Az lehet könnyebben menne 😂😂😂😂
3/10 anonim válasza:
Nem kell túlbonyolítani. Írj rám privátba, én szívesen beszélgetek veled ha szeretnéd. Úgyis akartam már fiúkkal ismerkedni;)
4/10 A kérdező kommentje:
Vannak olyan jelek ahonnan látom hogy bejövök a lánynak?
2018. máj. 2. 18:47
5/10 anonim válasza:
Van egy-két jó módszer önbizalom növelésre. Mégpedig csinálj magadból idiótát, keresd a gáz szituációkat. Pl odamész egy étterem elé, az ablakához, ahol ugye általában ülni szoktak a másik oldalon és tegyél úgy, mintha nem is tudnád hogy vannak mögötte, kezd el magad nézegetni, hajadat igazítani stb magyarul használd tükörként az ablakot. A másik jó megoldás, hogy odamész random emberekhez és elkezded: "Szia, annyi lenne a kérdésem, hogy ööööööööööööö" és annyira gáz lesz a szituáció, hogy ezután odamenni egy lányhoz csak úgy random, és beszélgetni vele, semmiség lesz
6/10 A kérdező kommentje:
A lányok nem adnak olyan jeleket ahonnan látom hogy bejövök nekik?
2018. máj. 3. 21:40
7/10 anonim válasza:
Előző vagyok: de igen adnak, leginkább akaratlanul, amire nem árt odafigyelni, de persze nem mindig jelenti azt, hogy bejössz neki, de kezdésnek jó lehet, pl ha szemeztek, nem fog rögtön elfordulni, esetleg elpirul, elmosolyodik, vagy már alapból mosolyog. Testtartás is fontos, ha pl áll és nem fordul el, nyitott a testtartása, akkor lehet, bejössz neki.
8/10 A kérdező kommentje:
az a gond ha ránézek egy lányra és ha visszanéz a szemembe akkor elkapom ösztönösen a szemem ezen hogy jaitsak?
2018. máj. 5. 20:04
9/10 anonim válasza:
Úgy, hogy próbálj meg mindenkivel szemkontaktust létrehozni, ne csak lányokkal, egy ideig kényelmetlen de utána oké lesz. A lényeg, hogy 3 mp-nél tovább ne szemezz egyhúzamba senkivel, mert az már ilyesztő
10/10 anonim válasza:
Régebben nekem sem ment a szemezés. Próbálj meg olyan lányokkal szemezni akik nem jönnek be. Utánna jöhetnek majd azok is akik bejönnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!