Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fajta lányokat a legegyszerűbb felszedni?
Najo
Akkor elmagyarazom
Maradjunk a skalanal mert ugy fogod megerteni
Van egy lany, akinek a felszedesi nehezsegi szintje 10/6
Odamesz te es hirtelen ez felugrik 10/9 re
Odamegyek en es marad 10/6
Aztan odamegy az aki ehhez ert es hirtelen lemegy 10/3 ra
Szoval ez hogy mennyire konnyu mennyire nehez felszedni ez nagyban fugg toled is
Ugyhogy ha engem kerdezel akkor gyakorolj
Gyujts még nehany xp-t, legyel tok laza, meg upgrade-eld a beszélőkéd
És 💘
#22 - nem egeszen igy van.
Ha van egy 10/6-os csaj az 10/6-os marad ,barki megy oda. Ha egy 10/6-os fiu megy oda akkor egy szinten vannak (elmeletben) es meg talan mukodhet is a dolog.
Ha 10/10-es fiu megy a 10/6os csajhoz akkor levagos,hogy ki akarja hasznalni.
Ha 10/3-as pali megy a 10/6-os csajhoz ,akkor eleg gyatra eselyekkel indul.
A csaj "ertekelese" nem fog valtozni ,csak a kulonbozo "ertekelesu" fiuk kulonbozo nehezseggel tudjak megszerezni.
De igazabol en felszedesi nehezsegi szintre gondoltam ami az elmeletem szerint relativ
Te amikor jellemzel egy fiut a 10/6 os ertek mit jelent
Mert gondolom nem egy felszedesi nehezsegi szintet
Vagy te most ezt a skalat ugy gondoltad h kulso -belso ertekeles?
Vagy hogy
De amugy meg ha igen akkor is van egy adott szemely ak vkinek 10/7 de masvalakinek meg 10/9 azert mert eltero az izlesuk
Szval nem ertelek
Akik a pénzedért vannak veled meg azért, hogy fizetgess nekik ezt azt azokat nevezi a szaknyelv szűzk' váknak!
Ezek addig barátságosak és addig játszanak az izgatásoddal és a legszebb dolgok ígérgetésével amíg fizetsz és az ágyig el nem jutsz velük és ott eljátsszák a szűzlányt aki ártatlan és nem akar esküvő előtt ágyba bújni.
Ezek felszedetik magukat aztán lekoptatnak.
Egy pohár nem tudom mivel megveheted őket de nem kapod meg egyiket sem.
Aztán vannak akik nem becsülik magukat semmire mert önelvetésben élnek és egy kis szeretetért bárkivel ágyba bújnak.
De ne ezekre hajts.
Ezek a strandtól a szórakozóhelyekig fellelhetőek de nem értékesek mint párok.
Az önelvetésben élőkből még lehet valami de jól meg kell fogni a másik csak gazdag pasiikkal akarja magát felcsíptetni de ezek okoznak csalódást a leghamarabb.
Más területen tudsz komolyabb kapcsolatot kialakítani.
Vannak nagyon és értékes és magukat odatevős nők.
Na olyant fogj meg magadnak egy életre
A naiv lányokat is könnyű felszedni. Van egy barátnőm, aki egyszer majdnem egy ágyban aludt 2 szinte teljesen ismeretlen sráccal (táborban) 15-16 évesen (nem volt részeg). És nem azért mert egy k@rva...vagyis az, de nem emiatt. Szimplán mindenkiben csak a jó dolgokat látja és úgy gondolja, senki sem akarna neki rosszat. Szóval a naiv, önbizalomhiányos lányokat onnan lehet felismerni, hogy odamész hozzá és nem küld el rögtön (szerintem) :D
17/L
A legjobban kinézőket a legkönnyebb.
Mert a férfiak többsége fél odamenni hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!