Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az utcán hogyan tudnék ismerke...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az utcán hogyan tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés
Megtettszik egy lány,mit mondhatnék neki?
2018. ápr. 26. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
8%
Az utcán? 😅😅😅 Hova jutunk? Eddig iskolában ,munkahelyen ismerkedtünk ,eddig oké ✓ aztán jött az,hogy ismerkedjünk szórakozóhelyen ,ez is korrekt ✓ ezekután jöttek a társkereső oldalak,manapság már ezek is elfogadottak ✓ később kitalálták ,hogy a közösségi oldalakat (mint pl a facebook) használjuk társkeresésre,itt azért már egy kicsit "b🅰zdmeg" érzésem volt 🚫 most ott tartunk,hogy már az utcán is csajozni/ismerkedni akartok ? Azért egy kicsit kezd kilenni a f🅰szom. Aki nem tud iskolában/munkahelyen,szórakozóhelyen,társkeresőoldalon vagy esetleg közösségi oldalon ismerkedni/összeszedni valakit az az utcán sem fog❗
2018. ápr. 26. 20:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Látom te is egy szőke vagy. Egy csajozó guru mondta nekem akinek már több ezer csaja volt hogy ismerkedni bárhol lehet,még 1 liftben is.
2018. ápr. 26. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
9%
Csajozo guru?😅 Tobb ezer csajjal?😅 Magadbol csinalsz bohocot. Bar azt sem ertem,hogy akkor miert nem tole kerdezted meg😉
2018. ápr. 26. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Ejha! Szóval Te is azokra nézel fel, akik már több ezer lánnyal voltak? Nyilván ő a menő arc, ugye? Szánalmas...
2018. ápr. 26. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Utcán en nem ismerkednék senkivel, nem tudom, kivel beszelek, szóval nálam nem lenne sok értelme odajönni. Az ilyen hulye “tobbezercsajomvolthudef4szavagyok” palikat meg kerüld, ha azt szeretnéd, hogy komolyan vegyenek a lányok.
2018. ápr. 26. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
38%
Hagyd békén a lányokat az utcán. Vadidegenként mégis mit kezdjenek veled? Valószínűleg idegesítenéd vagy untatnád őket, de akár meg is ijedhetnek, hogy mi a francot akarsz tőlük.
2018. ápr. 26. 21:30
 7/7 anonim válasza:
100%
Nem gondolom hogy gáz dolog lenne az utcan ismerkedni, szerintem ha egy egyszerű kérdéssel (pl hol van legközelebbi kávézó) oda mész hozzájuk és utána véletlenül megemlited h milyen csinos stb. akkor az siman elfogadható. Utana johet a telefonszam elkeres és talán később randi :)
2018. ápr. 26. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!