Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig mondható normálisnak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mondható normálisnak a plátòi szerelem?

Figyelt kérdés

Mi van akkor ha több éve tart ès emiatt mások fele sem tudok nyitni, nem érdekelnek mások mert mindnekit hozzá hasonlítok nekem csak Ő van? Túl lehet ezen lèpni egyszer?

17/l

2018. ápr. 26. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszélgettél már vele? Ha megismered, és lehet utána csalódni fogsz, mert lehet h nem annak hittél, mint amilyen elképzelted. Így gyorsan el tudod felejteni.
2018. ápr. 26. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

"Mi van akkor ha több éve tart ès emiatt mások fele sem tudok nyitni"

Az,hogy lemaradsz egy csomó jó dologról, amit nem lehet visszafordítani.

2018. ápr. 26. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Az normális, hogy egy ideje tetszik neked, de ha több éve (2-3-nál több) az úgy nem jó, így tenned kell vmit érte...
2018. ápr. 26. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:
91%
Igazából a plátói szerelem szerintem sosem normális:D. Én és még sokmindenki átélte már ezt az érzést és nekem legalábbis sikerült "túllépnem" ezen, még néha eszembe jut de ez semmiség, neked is sikerülni fog leküzdeni ezt az érzést. És ne akard, hogy más úgyanúgy tetszen egyhamar, de adj neki lehetőséget ha valaki nyit feléd.
2018. ápr. 26. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!