Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácon ékszerek? Mit gondoltok?
Van akinek bejön ha egy srác ékszereket hord? Gyürü, karkötö, nyaklánc, fülbevalót is szeretnék. Persze nem átlagos bármelyik boltban kaphatot mindnek megvan a saját emléke.
Van olyan akinek bejön egy ilyen light-rocker stílus?
Szia!Nekem személy szerint bejönnek egy srácon az ékszerek. Jó nem azok a nagy fülbevalók,de szerintem nem baj ha egy fiúnak ki van fúrva a füle. A gyűrűk meg a nyakláncok is jól néznek ki. Karkötőt még nem igazán láttam fiún,de nem hinném,hogy rosszul néz ki. Természetesen ezt az egészet az ízlése ékszerekre értem.
A "light-rocker" stílussal sincs bajom,csak ha egy srácnak olyan hosszú a haja,hogy már össze van fogva az szerintem ízléstelen. De ez csak a személyes véleményem.
15/L.
Mininimum ilyenek kell lennie, ahhoz, hogy én szóba álljak vele:
szerinten kifejezetten jól állnak a fiúknak is az ékszerek.
a rocker stílus pedig nagyon bejön, jómagam is az vagyok.
Szeretem, kifejezetten tetszik a fiúkon a karkötő... jómagam is azért hordom, és konkrétan gyűjtöm, mert mindegyik máshonnan van, mástól kaptam, más eseményen vettem... ha eseményeket fűzöl hozzá magadban, akkor kifejezetten szimpatikus.
Nyaklánccal hasonlóan.
Szerintem nyugodtan hordj :) ha meg mondjuk bőrre gondolsz, vagy mittudomén, és nem csillogós szívecskés rózsaszínre, akkor simááán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!