Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek pasit?
Figyelt kérdés
Nem járok valami sok helyre, sőt, szinte sehova sem megyek. Próbáltam interneten, de képtelenség összehozni bármit is, mert a beszélgetések ellaposodnak, és a másik fél már nem is akar semmit. Bár eddig a legtöbb fiú nem is gondolta komolyan a dolgot. Hogyan tudnék bepasizni?2018. márc. 28. 09:49
11/16 anonim válasza:
Ha engem egy rendes lány szólítana meg, ismerkedés céljából, én nagyon boldog lennék :) Igaz, ha nekem megtetszik valaki, de csak ha tényleg megtetszik, akkor ráveszem magam, hogy megszólítsam, a helyzet az, hogy nincs ilyen személy. Egyébként, 16 éves vagyok. Szóval, sok sikert kérdező, találsz te is normális fiút. Csak ne add fel a keresést és ne törődj mások véleményével, az összérték az, hogy a te életed. Ez meg egy tanács tőlem, amit elfogadsz/vagy nem.
12/16 Mádár0218 válasza:
Interneten is lehet csak meg kell találni a megfelelőt akivel sok a közös téma.
Majd találkozni és elmenni valahova ezzel mégjobban erősíti a dolgokat.
Vagy kezd el eljárni házibulikba ott is vannak biztos normális srácok.
Én is kb úgy vagyok mint te, csak nekem van egy olyan hobbim amit nagyon szeretek és el sem tudnám képzelni úgy a kapcsolatot hogy neki nem az lenne az egyik :D
19/F
14/16 anonim válasza:
Neked pasi kell. Az igazi pasi az 30-nál kezdődik, csak szólok!
15/16 anonim válasza:
Írj ha gondolod, aztán meglátjuk
16/16 anonim válasza:
Facebookon lépj be egy általad érdekelt témával foglalkozó csoportba, ahol aktivizáld magad és passzívan tudasd velük, hogy egyedülálló vagy (események közelettével kiírod, hogy ide fogsz menni, ki jön még?..., 61 halványan a képek sarkába). A csoport ne legyen túl kicsi, de 3-4000 főnél nagyobb se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!