Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menő hobbik, amik vonzzák a csajokat?
Zene
Látványos extrém sport
Személyszerint nekem a matek-fizikában jártás egyének is szimpatikusak, illetve aki komolyzenével foglalkozik, de ezzel nem teszel szert nagy rajongó táborra.
Cross motorral vagy gitárral valószínűbb.
Nekem gitárosként nincsenek nagy problémáim párkeresés terén,pedig nem vagyok egy szép gyerek. A nők szeretik a művészeket. Zenészeket,festőket,írókat,költőket,fotósokat stb. A sport is jó,de idősebb korodra már nem tudsz vele hódítani.
A gitár pedig olyan hogy sose fog kimenni a divatból.
Az ilyen rappet meg technot meg DJ-ket felejtsd el,csak lejáratod magad. Gombokat nyomogatni a majom is tud. Raphez se kell tehetség,az az a tipikus műfaj mikor hangszeren nem tudsz játszani, énekhangod sincs,de sztár akarsz lenni.
De eleve butaság megtanulni játszani valamin vagy költőnek állni ha csak a csajok miatt csinálnád.. Add önmagad,azzal hódíts.
Én se azzal kezdem az ismerkedést hogy van zenekarom,gyere koncertre.
Magadért szeressen a lány,ne azért mert hú de menő dolgot csinálsz
Igaza van az előttem lévőknek, nem a hobbi a lényeg, hanem az, hogy szereti-e..
Szeretik a lányok ha le tudod őket nyűgözni valamivel, főként azzal, ahogyan csinálod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!